Kültür eğitim kurumlarında seçim heyecanı yaşandı

Kültür Eğitim Kurumları'nın Kültür Anadolu Lisesi ve Kütür Sağlık Meslek Lisesi'nde Öğrenci meclisi başkanlığı seçimi yapıldı.

Çerkezköy 10.10.2019 17:28:00 0
Kültür eğitim kurumlarında seçim heyecanı yaşandı

SEÇİMLERDE 350 ÖĞRENCİ OY KULLANDI

 

Kültür Sağlık Meslek Lisesi’nde öğrenci meclis başkanlığına Adem Kömürlü ile Furkan Dal aday olurken, Kültür Anadolu Lisesi’nde ise Öğrenci Meclisi Başkanlığına Emre Çavdar,Batuhan Küçükdere, Ali Cem Doğan, Kerimcan Uğurlu,Görkem Abay ve Ali Arda koç aday oldu.Toplam 350 öğrencinin oy kullandığı seçimlerde Kültür Anadolu Lisesi Öğrenci meclisi Başkanlığını 103 oy alan Emre Çavdar seçildi. Diğer adaylar Kerimcan Uğurlu 33 oy,Batuhan Küçükdere 29 oy,Görkem Abay 12 oy ,Ali Arda Koç 12 oy ve Ali Cem Doğan 8 oy aldı.7 oyda geçersiz sayıldı.Kültür Sağlık Meslek Lisesi Öğrenci Meclisi başkanlığını da 75 oy alan Furkan Dal seçildi. Adem  Kömür ise 50 oy alırken 5 oyda geçersiz sayıldı.

 

 

 KÜLTÜR ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANI EMRE ÇAVDAR OLDU 

 

Kültür Anadolu Lisesi ve Kültür Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde  dün 10.30-15.30 saatleri arası  yapılan  Kültürlü Öğrenciler Meclis Başkanlığı seçiminde başkanlık için aday olan  öğrenciler yaptıkları açıklamada  iddialı olduklarını belirttiler. Adaylar seçim öncesi seçimin centilmenlik ve dostluk içerisinde geçmesi temennisinde bulundular.  Kültür Anadolu Lisesi Müdürü Abdurahman Aydoğdu,” Tüm okullarda olduğu gibi okulumuzda da her yıl gerçekleştirdiğimiz Kültürlü Öğrenciler Meclisi Başkanlığı seçimine bu yıl 6 öğrencimiz aday oldu.Tam bir centilmenlik havası içinde geçen seçimlerde Öğrenci meclisi başkanlığına 103 oy alan Emre çavdar seçildi.Öğrenci Meclisi başkanı seçilen Emre Çavdar’ı tebrik ediyor, güzel çalışmalar yapacağına inanıyor ve başarılar diliyorum”dedi.

 

KÜLTÜR ANADOLU MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIĞINA FURKAN DAL SEÇİLDİ

 

Kültür Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Burhan Boyraz’da, “Kültür Anadolu meslek Lisesi Öğrenci meclisi başkanlığı için Furkan dal ve Adem Kömür aday oldu. İki aday da seçim öncesi başkanlığı kazanmak için güzel bir kulis çalışması yaptı.Seçime iki  öğrencimizde  iddialı bir şekilde hazırlanarak seçime girdi.Yapılan seçim sonunda 75 oy alan Furkan Dal Öğrenci meclisi başkanı seçilirken Adem Kömür ise 50 oy’da kaldı.Öğrenci Meclisi Seçilen öğrencimiz Furkan Dal’ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

 

 

 SEÇİMLERDE GÖREV ALAN ÖĞRETMENLER TİTİZ BİR ÇALIŞMA SERGİLEDİ

 

Kültür Anadolu Lisesi Müdürü Abdurahman Aydoğdu ve Kültür Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Burhan Boyraz seçimlerde görev alan öğretmenlerin seçim süresince titiz bir çalışma sergilediklerini belirterek görev alan öğretmenlere özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiler. Seçimlerde görev öğretmenler Emine Nas Aydoğdu,Ali Nejat Çakıcı’da, “Öğrenci Meclisi başkanlığı seçiminde bize verilen görevi  en iyi şekilde eksiksiz olarak yerine getirmek için özen gösterdik.her iki lisemizin Öğrenci meclisi başkanlığına seçilen öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılı çalışmalar diliyoruz.Seçimlere ilgi gösteren  ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesi yönünde sağduyulu davranan tüm öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz”dediler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10