Esnafın altyapı ve su sorununu görüştüler

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetimi ve Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi bir araya gelerek Yeni Sanayi Sitesi esnafının altyapı ve su sorunlarını görüştü.

Çorlu 13.10.2019 15:37:00 0
Esnafın altyapı ve su sorununu görüştüler

İNCELEMEDE BULUNDULAR

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a yeni sanayi esnafının su ve altyapı sorunlarını aktardı. Ziyaret sonrasında önceki gün TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başaran, Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Vahit Doğan, Plan ve Proje Dairesi Başkanı Recep Çalı, TESKİ Çorlu İlçe Şube Müdürü Atilla Saraç, Çorlu TSO Yönetim Kurulu İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz ile Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi bir araya gelerek sorunları ve  çözüm önerilerini masaya yatırarak Çorlu Yeni Sanayi civarında yerinde incelemelerde bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Kısa bir süre önce gerçekleştirdiğimiz toplantı sonrası sorunların çözümü için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a  ziyarette bulunduk. Altyapı ve su sorunları hakkında gerçekleştirdiğimiz istişareler neticesinde TESKİ Genel Müdürlüğü ve Yönetimi ve Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi ile bir araya gelerek sorunları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Sorunlara hızlı çözüm üretilmesi noktasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a teşekkür ediyor, sorunların bir an evvel nihayete ulaşacağını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10