İşyerlerimizi sinekten arındıramaz olduk

Atatürk Caddesi'ndeki gıda işletmecileri, geçtiğimiz günlerde işyerinin önüne konulan çöp konteynırı nedeniyle işyerlerini sinek bastığını ve bu nedenle çöp konteynırının buradan

Çerkezköy 13.10.2019 17:19:00 0
İşyerlerimizi sinekten arındıramaz olduk

Çerkezköy Atatürk Caddesi Altıyol Kavşağı yanında gıda satışı yapan esnaflar geçtiğimiz günlerde işyerlerinin önüne konulan yeni nesil çöp konteynırın içine çeşitli gıda atıklarının atılması nedeniyle işyerlerini sineklerin bastığını ve bu konteynırın bir an önce buradan kalkması için belediyeye dilekçe verdiklerini ancak ilgilenilmediğini dile getirdiler.

 

 

 

GIDA MADDESİ SATAN İŞYERLERİNİN ÖNÜNE KONULDU

                                                 

İşyerlerinin önüne ve de üç aracın park edeceği yeri de işgal edecek şekilde ve yolun bir kısmını kaplamış durumda konulan çöp koyteynırının gıda maddesi satan işyerlerinin önüne konulmasının sakıncalı olduğunu belirten Ziyafet Çiğköfte Sahibi Osman Eşsiz, Hatay Künefecisi Gökhan Ergut, Bağış Aile Kasabı Ali can Bağış, Hanımeli Mantı işyeri sahibi Hüda Astekin, Burak Gıda Sahibi Ahmet Çeteci, ve Gözde Optik Sahibi Esma Buluş,  yaptıkları ortak açıklamada, “işyerlerimizin önüne yaklaşık bir buçuk iki ay önce konulan çöp konteynırı nedeniyle işyerlerimizi sineklerden arındıramaz olduk. Bu çöp konteynırı daha önce işyerlerimizin uzağında bulunuyordu ne oldu bilmiyorum tam da gıda maddesi satan işyerlerinin önüne konuldu. Ve üstelik bir aracın rahatlıkla park yapacağı alanın dışına ve dolayısıyla yolu da engeller durumda konuldu. Bu çöp konteynırının kaldırılması için belediyeye dilekçe vermemize rağmen her hangi bir değişiklik olmadı. Bu bölgede iki üç iş yeri hariç çoğu gıda maddesi satan işyerleri ve dolayısıyla çöp konteynırına atılan gıda maddeleri sinek ürettiği için işyerlerimiz sineklerle doldu ve arındıramaz duruma geldik üstelik müşteri kaybı yaşıyoruz. İşyerlerinde sinek gören vatandaşlar alışveriş yapmadan gidiyor. Bu konuya belediye başkanımızın acilen el atmasını bekliyoruz” dediler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10