Özkan aday olmayacak

Sosyal medyadan Kapaklı İlçe Başkanlığına adaylığını ilk açıklayan isimlerden olan Erol Özkan, önceki akşam düzenlediği basın toplantısında ailevi sorunlardan ötürü adaylıktan Ã?

Kapaklı 17.10.2019 17:14:00 0
Özkan aday olmayacak

Erol Özkan, adaylıktan çekilmesini önceki akşam saat 18:00’da Kapaklı İlçe Binası’nda düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Aday olanlara başarılar dileyen Erol Özkan “Temennimiz adaylarımızın birbirini kırmadan incitmeden bir bayram havası içinde bu seçimi gerçekleştirmesidir. Adaylığını ilk açıklayanlardan birisiyim. Ama ne var ki bu geçen süre zarfında talihsiz bir olay olması, eşimin sağlık sorunlarından dolayı rahatsız olması, eşimin tedavisi için uzun zamanım olması, bu uzun zaman zarfında partim için mücadelemi aksatacağımdan dolayı benim için çok zor olsa da kimsenin etkisi altında kalmadan üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkan adaylığından vazgeçtiğimi açıklamak istiyorum. Bizlere bu sürede yalnız bırakmayan, manevi desteklerini esirgemeyen başta bölge milletvekillerimize, ilçe başkanımız Kenan Seçkin'e, ilçe yönetimine, çok değerli partili arkadaşlarıma ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“ROL OYNAYAN BİR PARTİDİR”

 

Özkan “ Cumhuriyet Halk Partisinin diğer partilerden farklı bir özelliği vardır. Cumhuriyet Halk Partisi 96 yıllık bir geçmişe sahip köklü bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi, Kurtuluş Savaşı gazilerinin kurmuş olduğu bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin gelişmesinde ve büyümesinde rol oynayan bir partidir. Ve de Cumhuriyet Halk Partisi, Mustafa Kemal Atatürk'ün partisidir. Dolayısıyla bizim Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki mücadelemiz bir süreçten ibaret değil, bir ömürden ibarettir. Bundan sonraki yıllarda da Cumhuriyet Halk Partisi'nde davamız sonuna kadar devam edecektir. Yarışımız, mücadelemiz de devam edecektir. Ben bu yolda beni bırakmayan bütün partili arkadaşlara bugüne kadar birlikte yol aldığımız arkadaşlara teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ”

 

Partililerden “4-5 aydır aday olarak insanlarla konuşuyorsunuz. Şimdi çekiliyorsunuz, yerinize devam edecek, önerebileceğiniz bir isim var mı? Birini işaret edecek misin?” sorusu üzerine konuşan Özkan “ Bugüne kadar yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızın hepsi de birbirinden değerli, pırıl pırıl insanlardır. Hepsi de görevini layığıyla yerine getirecek insanlardır. Ama ortak bir noktada buluşup ortak bir adayda birleşeceğiz ve o adayımız da en kısa zamanda kendisini açıklayacaktır. Bu seçim sürecinde kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olsun. Birlik beraberlik içinde olacağız. 2024'te iyi bir yönetim ile iyi bir adayla biz tekrar Kapaklı Belediyesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilklerini yaşatacağız” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10