Akgün: Yaptığımız vazifenin kutsal olduğuna inanıyoruz

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de 19 Ekim muhtarlar günü düzenlenen törenle kutlandı. Törende konuşma gerçekleştiren Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve B

Çerkezköy 19.10.2019 14:11:00 0
Akgün: Yaptığımız vazifenin kutsal olduğuna inanıyoruz

Törene Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanvekili Bulut Becerik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömerçikli,Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Volkan Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Zenginal, Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çakmakaş, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Doç Dr. Erdinç Uzun, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman,daire müdürleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve muhtarlar, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanvekili Ercan Erdoğan ve ilçe yönetimi, CHP Çerkezköy ilçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ,Optimed Hastanesi  Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan,muharip gaziler, STK yöneticileri,okul müdürleri,esnaflar  ve vatandaşlar katıldı.

 

 

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDULAR

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşçan ile birlikte Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okundu.

 

 

 

“BİZLER YAPTIĞIMIZ VAZİFENİN KUTSAL OLDUĞUNA İNANIYORUZ”

 

Törende konuşma gerçekleştiren Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün “ Yerel yönetimin en önemli unsuru olan muhtarlar, vatandaşlarımızın düğünlerinde sevinçlerini cenazelerinde üzüntülerini paylaştığı, iyi ve kötü zamanlarda başvurduğu ilk mercidir. Vatandaşlarımızın en yakınında olan bizler, yaptığımız vazifenin de kutsal olduğuna inanıyoruz. Bizlere iletilen problemlerin ilgili kurumlara iletilmesi için de tüm kurumlarımızla diyalog halindeyiz. Çalışmalarımızda her zaman bizlere destek olan, değerli Kaymakamımız Atilla Selami Abban’a, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, bizleri yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder,saygı ve sevgilerimi sunarım”dedi. Akgün’ün konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10