Yeni yönetim görev dağılımı yaptı

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanlığı'na geçtiğimiz günlerde kongre ile yeniden Tolga Tokoçin seçilirken, önceki akşam yapılan toplantıyla da yönetim arasında görev dağılımına gidi

21.10.2019 13:01:00 0
Yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Önceki akşam kulüp tesislerinde yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıtı. Toplantı sonunda Başkan yardımcıları Giray Engin Baysak, Semih Arda,İlhan Tural ve Yakup Cin olarak belirlenirken, genel kaptan Gökhan Biber, Sekreterliğe Burçin Sezer getirildi. Kulüpte Taylan Dilsiz idari işler, Erdem Ceylan Ulaşımdan Sorumlu, Yaşar Akyüzlü Deplasman Sorumlusu, Hasan Pektaş Kulüp Müdürü, Yusuf Furkan Tezcan Basın ve Halkla İlişkler, Doğan Erdoğan Sayman, Orçun Yaman Altyapı Sorumlusu, Sebahattin Çolakoğlu Akreditasyon Sorumlusu, Erhan Camcı Reklam ve Organizasyon, Murat Yiğit Aslan, Mehmet Sezer, Selim Erdeğer, Metin Özdemir, Tarık Akman yönetim kurulu üyesi oldular.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Toplantı sonrası konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin “ bu hafta evimizde Ortaköyspor’u mağlup ederek kendimize geldik. Bu karşılaşmada desteğini bizlerden ayırmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta yaptığımız kongrenin ardından yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte görev dağılımına gittik.Kulübümüzdeki yeni görevlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10