Çerkezköy'de soba satışları başladı

Çerkezköy Uğur Mumcu Caddesi'nde faaliyet gösteren Kadir Sobaları Sahibi Tayfun Kabaklar kış mevsiminin gelmesiyle birlikte havaların soğumasıyla soba satışlarının başladığını kaydetti. Kaba

Çerkezköy 21.10.2019 15:57:00 0
Çerkezköy

Çerkezköylü Sobacılar olarak kışın soba, soba borusu ve aksesuarlarının satışını yaptıklarını yaz sezonunda da soba satışı olmaması nedeniyle kendi imalathanelerinde  piknikçiler için mangal yapımına ağırlık vererek mangal satışı yaptıklarını belirterek, “Artık havalar soğudu kış geldim geleceğim demeye başladı ve soğuklar kendini hissettirmeye başladı. Evlerinde soba kullanan vatandaşlarımız eskiyen sobalarının yerine yenilerini almaya başladı. Ayrıca doğalgaz faturası fazla gelenler de evlerinde baca bulunan doğalgaz kullanıcılarından bazılarının sobaya dönmeye başladıklarını görüyoruz. Şu anda soba ve aksesuarlarının satışı az miktarda da olsa da satışlar iyi gidiyor. Bu durum geçicimidir yoksa kalıcımıdır onu bilemiyoruz. Şu anda az miktarda da olsa ihtiyacı olanlar soba almaya başladı.Bir kaç yıl öncesine kadar bu mevsimde soba satışlarımız yoktu.Olsa da kent dışından ihtiyaç duyanlar soba almaya geliyordu” dedi.

 

SOBALAR 100-3500 TL ARASINDA

 

Tayfun Kabaklar, vatandaşlar bütçelerine göre soba tercih ettiklerini de belirterek, “Her kış mevsimi geldiğinde soba ihtiyacı olan yada eskiyen sobasının yerine yenisini almak isteyen vatandaşlar soba alırken bütçelerine göre soba tercihi yaparak alıyor. Sobaların fiyatı kalite ve fonksiyonlarına  ve kullanma amaçlarına göre değişiyor. 100 liradan başlayan fiyatlarla 3500 Tl’ye kadar soba bulunuyor”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10