Yılmaz gazetecilerin gününü unutmadı

Kapaklı siyasetinin duayen isimlerinden Yağmur Turizm Sahibi Akın Yılmaz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla akşam yemeğinde basın mensuplarıyla buluştu. Günün anısına gazeteciler ile birlikte

Çerkezköy 22.10.2019 13:30:00 0
Yılmaz gazetecilerin gününü unutmadı

Kapaklı’da bulunan Et-Mi Restoran’da bir akşam yemeği programı düzenleyen Yılmaz, bölgede görev yapan basın mensuplarını ağırladı.

 

GÜNLERİNİ KUTLADI

 

Yemeğin ardından konuşma gerçekleştiren Yağmur Turizm sahibi Akın Yılmaz “ Bugün 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü. Şartlar ne olursa olsun cefakarca, mücadele ederek, tarafsız bir şekilde işini yapan, bölgemizin, ilimizin ve tüm Tekirdağ’daki tüm basın mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm basın mensuplarını başta Şinasi ağabeyimiz olmak üzere saygı ve sevgi ile yad ediyorum. Sizlere de sağlıklı uzun bir ömür diliyorum. Tarafsız bir şekilde mesleğini devam ettirebilmenizi arzu ediyorum. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum” dedi.

 

BİRLİKTE PASTA KESTİLER

 

Akın Yılmaz, günü anlamı dolayısıyla gazetecilerle birlikte pasta keserek, Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. Yemeğin ardından Yılmaz, gazetecilerle sohbet etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10