Albayrak: Hizmetin siyaseti olmaz

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ulaşım ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın Tekirdağ ziyaretleri sırasında, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret et

Tekirdağ 26.10.2019 11:05:00 0
Albayrak: Hizmetin siyaseti olmaz

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Tekirdağ’da AK Parti İl Başkanlığının organize ettiği genişletilmiş danışma meclisi toplantısında konuştuğu sırada Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden sitemde bulundu.

 

“ÜZÜNTÜ İLE KARŞILANMIŞTIR”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada “ Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ulaşım ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’ın farklı tarihlerde Tekirdağ ilimizi ziyaret etmiş, ziyaret programlarında çeşitli kurumlarımıza ve bazı ilçe belediyelerimize yer verdikleri halde Trakya bölgesinin en büyük yerel yönetim kurumu ve tek büyükşehir belediyesi olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizi ziyaret etmemeleri tarafımızdan düşündürücü bulunmuş ve üzüntüyle karşılanmıştır. “Hizmetin siyaseti olmaz” diyerek yürüdüğümüz hizmet yolunda, hiçbir ayrım gözetmeksizin halkımızın her kesiminden vatandaşımızı kucaklarken, aynı anlayışı devlet yöneticilerimizde de görmek istiyoruz. Unutulmamalıdır ki, Büyükşehir Belediyemizin dışlandığı bir ortamda, Tekirdağ ilimizde yapılacak her çalışma ve verilecek her hizmet eksik ve yetersiz kalacaktır. Devlet yöneticilerimizin ve özellikle de bakanlarımızın, Tekirdağ ilimizdeki programlarında siyasi anlamda ayrım gözetmeksizin ilçe belediyelerimizle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizi ziyaret etmeleri veya bu ziyaretlerde hem Büyükşehir Belediyemizin ve hem de ilçe belediyelerimizin başkan ve yöneticilerinin yer almasını, bu şekilde tüm kurumlarımızın hizmet süreçlerine dâhil edilmesini diliyor ve bu konudaki çağrımı kamuoyu ile saygıyla paylaşıyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10