İYİ Parti'nin ikinci yıl dönümü için pastalı kutlama

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda da partinin kuruluşunun 2.yıldönümü nedeniyle kutlama yapıldı. İlçe yönetimi ve partililerin hazır bulunduğu programda  bir konuşma yapan İ

Çerkezköy 27.10.2019 07:57:00 0
İYİ Parti

YENİDEN DOĞMAMIZA UMUT OLAN PARTİMİZİN 2. YILI KUTLU OLSUN

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kutlama etkinliğinde partinin kuruluşunun 2. Yıldönümü  coşku ile kutlandı. İlçe teşkilatında  önceki akşam 19.30-21.00 saatleri arası düzenlenen  kutlama etkinliğinde kuruluş yıldönümü pastasını İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve ilçe yönetimi ile birlikte alkışlar eşliğinde kesti.  Pasta kesiminin ardından konuşan İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Bu en heyecanlı günümüzde, bu en coşkulu günümüzde, hepimiz tekrardan yeniden doğduğumuz, ülke olarak yeniden doğmamıza umut olan, yeniden bize ışık olan partimizin kuruluş yıldönümüne hepiniz hoş geldiniz. Bu masanın etrafında birlikte oturduğum arkadaşlarıma her zaman hep söylüyorum, yola beraber çıktığımız arkadaşlarımıza bizimle beraber el ele, kol kola birlik ve beraberlik içinde yürüdüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

SİZLERLE BİRLİKTE DAHA ÇOK YOL YÜRÜYECEĞİZ

 

 Erseçkin, “Bugün Türkiye’nin üzerine bir güneş doğdu. Partimizin kurucusu şükürler olsun ki Meral Akşener’dir. Sizlerle onun ışığında, onun gölgesinde, onun yanında birlikte yol yürümekten onur ve şeref duyuyorum. İYİ ki var. İYİ ki bizler varız. Sizlerle beraber daha çok yol yürüyeceğiz. En kötü günümüz böyle olsun.partimiz ülkemize bir ışık bir umut oldu ve bunu da kısa zamanda iktidarımızla taçlandıracağız”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10