Dernekler Cumhuriyet Kupası maçlarına hazırlanıyor

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi himayesinde ilçede faaliyet gösteren  hemşeri derneklerinin düzenlediği Cumhuriyet Kupası Halı Saha futbol müsabakaları  kura Ã?

Çerkezköy 29.10.2019 17:16:00 0
Dernekler Cumhuriyet Kupası maçlarına hazırlanıyor

İLK MAÇIMIZDAN 3 PUANLA AYRILMAYI HEDEFLİYORUZ

 Cumhuriyet kupası halı Saha futbol Turnuvasında yer alan 16 takımda gruplarından çıkmak için sıkım şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın 2 Kasım Cumartesi günü Turnuvanın ilk açılış maçına çıkacaklarını ve ilk maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu dile getirerek, “Çerkezköy’de faaliyet gösteren dernekler olarak birbirimizle olan ilişkilerimizi daha üst seviyelere çıkarmak ve kardeşlik ve arkadaşlığımızı pekiştirme yönünde de Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası müsabakalarına önem veriyoruz. Aslında bu etkinlikte kazanmışız yenilmişiz onun hiç önemi yok önemli olan dostluğun baki kalması ve dostlukların daha da pekişmesine vesile olmasıdır.  B Grubunda yer aldığımız Erzurumlular Derneği Spor takımı olarak ilk maçımızı Samsun Boyacılı Köyü takımı ile oynayacağız. Tabi ki her takım gibi bizde galibiyet elde etmek için mücadele edeceği. Takımımıza güveniyoruz ve hedefimiz ilk maçımızdan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz”dedi.

 

MAÇLARDA DOSTLUKLARI ZEDELEYİCİ TEZEHURATLAR YAPMAYALIM

 

Akın, “ Takımımızın yer aldığı A grubundan başarılı şekilde ilk ikide yer alması için turnuvaya sıkı şekilde hazırlanıyor.Turnuvada yer alan tüm takımların taraftarlarına da seslenmek istiyorum. Bu turnuva tamamen bir dostluk müsabakasıdır. Lütfen maçlarda aşırı taşkınlık ve kırıcı sözler sarf etmeyelim. Her takıma eşit mesafede ve de tezahüratlarımızı dostluklarımızı zedeleyici şekilde olmamasına dikkat edelim.Hepimiz arkadaşız ve dostuz.Tabi ki her takımın taraftarı kendi takımına gereken desteği verecek dediğim gibi centilmenlik sınırını kesinlikle aşmayalım.tüm takımlara başarılar diliyorum”diye konuştu.

 

KAZANAN DOSTLUK OLSUN

 

Çerkezköy Kuzey Kafkas Derneği Başkanı Emrullah Ataçay’da, “Biz her zaman dostluklardan yanayız. Bu turnuvanın amacıda ilçemizdeki dernekler arasındaki ilişkilerin daha da pekişmesini sağlamak ve kardeşlik bağlarını üst düzeye çıkarmaya vesile olmasını sağlayacaktır. Dolayısıyla turnuvada hangi drnek takımı şampiyon olursa olsun heğsi bizim bağrımızdan çıkanların kazanmış olacağıdır. Biz birlik ve beraberliğimizi spor da da pekiştirmek ve gelecek kuşaklara da örnek olması için gayret gösteriyoruz. Gerçekten çok renkli ve dostane ve zevkli maçlar olacağına da inanıyorum ve tüm takımlara başarılar diliyor,kazanan her zamanki gibi dostluk olsun diyorum”dedi.

 

  İLK MAÇLAR 2 KAZIM CUMARTESİ GÜNÜ

 

 Turnuva Tertip Komitesi Başkanı  ANDA Kardeşe vefa Derneği Tekirdağ İl temsilcisi Mustafa Tokgöz’de “Turnuvada ilk maçlar 2 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’de  Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi Halı Sahada başlayacak. Cumartesi günü  Erzincanlılar Derneği-Trakyalılar Derneği, Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği-Vezirköprüler Derneği, Boyacılı Köyü Derneği-Samsunlular Derneği, Erzurumlular Derneği-Kuzey Kafkas Derneği, Aksaraylılar Derneği-Yozgatlılar Derneği, Karahanlılar Derneği-Tekman Köyü Derneği, Çerkezköy Belediyesi-Sivaslılar Derneği, Malatyalılar Derneği-Tokatlılar Derneği  maçları oynanacak. Müsabakalar  29 Ekim Spor  18.00-22.00 saatleri arasında oynanacak. Dostluğun hakim olacağına inancımızın tam olduğu bu turnuvada tüm takımlarımıza başarılar diliyorum”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10