Yaşlılar ile birlikte kitap okudular

Geçtiğimiz günlerde Okul Müdürü Ercan Küçük ve rehber öğretmenleriyle birlikte vatandaşlara kitap okuma alışkanlığı ve farkındalık oluşturmak için 'Her Yer Okuma Salonu' projesi i

29.10.2019 18:19:00 0
Yaşlılar ile birlikte kitap okudular

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, öğrencilere kitap okuma alışkanlığını aşılamak amacıyla bir süre önce ‘’Her Yer Okuma Salonu’’ isimli bir proje başlattı. Anlamlı projenin ikinci ayağını gerçekleştiren okul yönetimi öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Trakya Bakımevi’ni ziyaret etti.

 

ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

 3-G Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sevcan Kanmaz Yılmaz eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette büyükleri ile birlikte kitap okudu. Ziyarette okula ismi verilen Şehit Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Ersoy da öğrencilere eşlik etti ve kitap okudu. Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Okul Müdürü Ercan Küçük, ‘’Okuması için bakımevine götürdüğümüz kitapları oradaki bakıma muhtaç kişilere hediye olarak verdik. Her yaşta ve her yerde kitap okunabileceğini göstermeye çalışıyoruz. Okuyan toplumun daha kültürlü ve daha bilinçli olacağına inanıyoruz. Okudukça ve eğitildikçe insani değerleri kazanacağımıza inanıyoruz. Okuma projemize farklı ortamlarda devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10