Muhtarlardan Emniyet Müdürü Topkaya'ya ziyaret

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy'de görev yapan muhtarlarla birlikte Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne geç

Çerkezköy 1.11.2019 17:46:00 0
Muhtarlardan Emniyet Müdürü Topkaya

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Sertan Topkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

 

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Dün gerçekleşen ziyarette konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy’de görevine başlayan Emniyet Müdürü Sertan Topkaya’ya yeni görevinde başarılar diledi. Akgün  “  Halkımızın can ve mal emniyetini korumak, huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan polis teşkilatımızın her daim yanındayız. Özveriyle görev yapan başta ilçemizin güven ve huzur şehri olmasında görev alan Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere, bütün Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimizi sunarken, başarılar diliyoruz Biz muhtarlarda halkın temsilcileri olarak her zaman emniyet teşkilatımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Size de görevinizde tekrar başarılar diliyoruz” dedi.

 

“MUHTARLARIMIZA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy’de ki muhtarlara teşekkür eden Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ,Emniyet teşkilatı olarak her zaman muhtarların desteğini gördüklerini kaydetti. Topkaya “ Emniyet olarak vatandaşın bize vereceği desteğe çok ihtiyacımız var. Vatandaş-polis birlik olursa asayiş daha kolay sağlanır. Bu bağlamda da vatandaşımızın temsilcisi olan muhtarlarımıza da bu konuda büyük sorumluluk düşüyor” dedi. Topkaya, Çerkezköy’ün muhtarlara herhangi bir sorunları olduğu ve bilgi paylaşmak istedikleri takdirde her zaman gelebileceklerini yada telefonla kendisine 24 saat ulaşabileceklerini söyledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10