Samsunlularda Bayram görevi Özden'e devretti

Çerkezköy Samsunlular Derneği'nde önceki akşam başkanlık devir teslimi yapıldı ve yeni başkan Mehmet Özden oldu. Çerkezköy Samsunlular Derneği Kurucu başkanı olan ve daha sonra uzun yıllarda ba?

Çerkezköy 1.11.2019 17:49:00 0
Samsunlularda Bayram görevi Özden

Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram’ın sürdürdüğü Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevi nedeniyle dernekte aktif olarak çalışmalarını yürütemeyeceğini açıklamasının ardından dernek başkanlığını Mehmet Özden’e bıraktı. Mehmet Özden’in bu görevi hak ettiğini, gözünün arkada kalmayacağını ve iyi çalışmalar yapacağına da inancının tam olduğunu ifade etti.   

 

ÖZDEN BAYRAM’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dernek binasında önceki akşam düzenlenen başkanlık devir teslim programında konuşan Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Özden,  Belediye Başkan Yardımcısı Bayram’a derneğe yaptığı katkılar ve çalışmaları nedeniyle teşekkür etti Her zaman Enver Bayram’ın tecrübelerinden de yararlanacaklarını belirtti. Özden, “Enver Bayram Başkanımdan devraldığım başkanlık görevini en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim kurulumuzla ve üyelerimizle derneğimizi daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız.”dedi.

 

MEHMET ÖZDEN GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPACAKTIR

 

Mehmet Özden’in ardından konuşan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da, “2013 yılından beri Dernekteyim.   Zaman zaman iyi kötü kısaca acı tatlı anılarımız oldu. ‘Yeter’ dediğimiz zamanlarda oldu. ‘Hayır bırakamazsın’ diyenlerin yarattığı heyecanla bu günlere gelmenin haklı onurunu yaşıyoruz. Mehmet başkanımız derneğin kurucu üyesi kurucu başkanı. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Kongrelerde yönetim kurulu oluşur. Yönetim de kendine başkan seçer. Bizler de bugünlere kadar geldik. İşlerimin yoğunluğundan bu görevi yürütemeyeceğim. Mehmet Özden Başkanım görevi layıkıyla yapacaktır.” dedi.

 

 

SAMSUNLULAR DERNEĞİ ÇERKEZKÖY’DE MARKA OLDU

 

Bayram, son olarak şunları söyledi: “Çerkezköy Samsunlular Derneği, Çerkezköy’de bir marka oldu. Ben yine yönetimde devam edeceğim. Biz göreve geldiğimizde bu bina inşaat halindeydi. Borçlarımız vardı. Borcumuzu ödedik. Borcumuz olmadan, hiç kimseye muhtaç olmadan bayrağımızı yeni arkadaşımıza devrettik ve bundan böylede böyle devredeceğiz. Mehmet Özden kardeşim görevini layıkı ile yapacaktır ve inancımız da tamdır. Bizler de her zaman yanında olacağız.Yeni başkanımıza başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

 

“BAŞARILI OLACAĞIZ”

 

Toplantı sonrası Çerkezköy Samsunlular Derneği Yönetimi, 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yer alacak takım kadrosunu üyelerine açıkladı. Dernek binasında gerçekleştirilen programda, önce futbolculara formaları dağıtıldı ve ardından da futbolcular basına ve dernek üyelerine tek tek tanıtıldı. Toplantıda konuşan Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Mehmet Özden, “Çerkezköy’de dernekler arası düzenlenen turnuva kapsamında bizlerde bu turnuvada yer alarak  bir takım oluşturduk. Takımımızın turnuva müsabakalarında  bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır. Çerkezköy’de dernekler olarak bir birliktelik oluşturduk. Bu birlikteliğimizin bundan böylede devamını diliyorum. Bu akşam formalarımızı futbolcularımıza  dağıtacağız. Dostluk içinde geçen güzel bir turnuva  olmasını diliyoruz ve turnuvaya katılan tüm derneklerinde temennileri bu yönde olduğunu biliyorum” dedi.

 

İNŞALLAH GÜZEL,DOSTHANE BİR TURNUVA OLUR

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’da konuşmasına güzel ve dosthane bir turnuva dileğinde bulunarak başladı. Bayram,  “2013 yılından beri buradaki arkadaşlarımızla birlikteydik. Zaman zaman iyi zaman zaman kötü günlerimiz oldu. Dernek olarak Çerkezköy’de bir marka olduk. Üye sayılarımızla, faaliyetlerimizle aktif bir şekilde çalışmalarımızı yürüttük. Şimdi dernek olarak bir turnuvaya katılacağız. İnşallah güzel  ve her şeyden önce dosthane bir turnuva olur.malüm maçlarda biraz taraftarlar hırcınlaşıyor ama bu konuda dernek başkanları taraftarlarına aşırı tezehurat ve kotü söz söylememeleri kardeşlik içeren sloganlarla sporculara destek verilmesini salmaları konusunda uyarmaları gerekiyor.neticede bizler hepimiz arkadaşız dostuz,futbolda bir spor ve centilmence yapılmalı.  Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy Samsunlular Derneği Futbol Takımının formaları  sporculara dağıtıldı. Ardından oyuncu tanıtımı yapıldı

 

Haber/seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10