Karamürselspor'a evimizde çarpıldık

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11'inci grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, ligin 7'nci haftasında Kocaeli ekiplerinden Karamürselspor'u ağırladı. Taraftarı önünde Karamürselsp

4.11.2019 11:16:00 0
Karamürselspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11. grupta yer alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor bu sezon evinde ilk kez mağlubiyet ile tanıştı.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Ali Can Özışık yönetirken yardımcılıklarını Furkan Ölcaş, Muhammed Kavgacı ve Emre Koç yaptı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmaya Sedat, Buğra, Selim, Feyzullah, Zeki Sinan, Tuna, Utku, Yunus, Feyzan Furkan, Bahattin, Mert Mustafa kadrosuyla karşılaşmaya başlarken, konuk ekip ise maça Mehmet, İbrahim, Erman, Abdülkadir, Emin, Mehmet Ünal, Oğuzhan, Murat, Recep, Gökhan, Mustafa ilk on biriyle başladı.

 

 

BERABERLİK GOLÜ BAHATTİN’DEN GELDİ

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın 4’üncü dakikasında konuk ekip Karamürselspor golü buldu. Gelişen Karamürselspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Oğuzhan, düzgün bir vuruş gerçekleştirerek konuk ekibi karşılaşmada öne geçirdi. Kalesinde ilk dakikalarda gördüğü golle morali bozulan temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Rakip kalede baskısını artıran temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 27’inci dakikada Bahattin’in golüyle karşılaşmada beraberliği sağladı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ilk devresinin sonlarına doğru günün başarılı isimlerinden Ferzan sakatlanırken, yerine Kadir dahil oldu. Taraftarının desteği ile ikinci gol için yüklenen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın 39’uncu dakikasında kalesinde ikinci golü gördü. Gelişen konuk ekip Karamürselspor atağında Emin Soner Turgut topu ağlara göndererek takımını yeniden öne geçirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Karamürselspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın  ikinci devresi de karşılıklı gelişen ataklarla sürdü. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kanattan etkili hücumlar geliştirirken, konuk ekip Karamürselspor ise kontra ataklarla üçüncü golü aradı. Karşılaşmanın hakemi Ali Can Özışık’ın maç boyunca verdiği hatalı kararlara iki takım oyuncuları da büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın hakemi, 75’inci dakikada 1911 Çerkezköyspor yedek kulübesinde bulunan genel kaptan Gökhan Biber’e kırmızı kart vererek saha dışına aldı. Karşılaşmanın normal süresi konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanırken 6 dakikalık uzatma verildi. Uzatma dakikalarında beraberlik golü için yüklenen 1911 Çerkezköyspor aradığı beraberlik golünü bulamazken, uzatmalarda Mert’in ayağından bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkaran konuk ekip karşılaşmayı 3-1 kazandı. Karamürselspor bu galibiyetle puanını 10’a çıkarırken, 1911 Çerkezköyspor ise bu sezon evinde ilk kez mağlup olarak 6 puanda kalıp haftayı 12’nci sırada tamamladı.

 

Haber /Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10