DSP Genel Başkanı Aksakal Tekirdağ il kongresine katıldı

Demokratik Sol Parti (DSP) Tekirdağ İl Kongresi, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut Başkan Mehmet Yaman yeniden DSP Tekirdağ İl Başkanlığına

Tekirdağ 5.11.2019 12:59:00 0
DSP Genel Başkanı Aksakal Tekirdağ il kongresine katıldı

DSP 11. Olağan Kurultay çalışmaları kapsamında Tekirdağ İl Kongresi yapıldı. Tekirdağ Turizm ve Otelcilik Uygulama Oteli'nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongreye DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen ve Belediye Meclis Üyeleri katılım sağladı.

 

 

“HİÇ KAYBOLMAYACAK”

 

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DSP 11. Olağan Kurultay çalışmalarının Tekirdağ İl Kongresi'nde gerçekleştirdiği konuşmada;  ‘’Büyük Atatürk’ün önderliğinde yedi düvele meydan okuyan bir milletin fertleri, bu topraklarda on bin yıllık bir geçmişin bugünkü mirasçıları olarak, çağdaş medeniyetin olanaklarını yaratıp, insanca, hakça bir düzen kurulması ülküsüyle kendimize ve gelecek nesillerimize yaşanası bir Türkiye yaratmanın peşindeyiz. Bu duygumuz hiç kaybolmadı ve hep birlikte yürüttüğümüz bu inançlı mücadele ile de hiç kaybolmayacak!’’ dedi.

 

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

DSP Genel Başkanı Önder Aksakalın ardından kürsüye çıkan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ‘’ Yönetime geldiğimiz günden beri kısa sürede çok yol kat ettik. Hem geçmiş dönemden kalan borçlarımızı ödüyor, hem de hızlı bir şekilde yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz. Marmaraereğlisi’ni Trakya’nın vitrin kenti yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10