Özden'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Çerkezköy Samsunlular Derneği'nin yeni Başkanı Mehmet Özden'de  bazı dernek başkanları  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çerkezköy 5.11.2019 16:45:00 0
 Özden

6 DERNEK BAŞKANI ÖZDEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Çerkezköy Samsunlular Derneği başkanlığına geçtiğimiz hafta getirilen Mehmet Özden’e önceki akşam Tekirdağ Gümüşhaneliler dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ İl Temsilcisi Mustafa Tokgöz, Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı Emin Sungur, Çerkezköy Sivaslılar Dernek Başkanı Ahmet Yıldız,  Çerkezköy Vezirköprüşlüler Dernek Başkanı  Turgut Fiş, Samsun Boyacılı Mahallesi Dernek Başkanı Mahmut Yavuz hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

 

 Mehmet Özden’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek başkanları yaptıkları konuşmalarda ,Özden’e çalışmalarında başarılar dilediler ve dernekler oluşum platformunda yer alan Samsunlular derneği ile de birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalar yapacaklarına inandıklarını dile getirdiler.Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, “Çerkezköy’de faaliyet gösteren dernekler olarak oluşturduğumuz dernekler oluşum platformu ile  Çerkezköy’e çok daha faydalı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz.Biz ayni zamanda dernekler olarak Çerkezköy bilincini de etkin bir şekilde halkımızın her kesimine yayacağız.Çünkü işimiz aşımız artık burada elbette ki doğduğumuz geldiğimiz yerleri de unutmayacağız.Ama artık hepimiz Çerkezköylüyüz ve bu bilinci yerleştireceğiz.Bu bizlerin ayni zamanda ortak noktalarından bir tanesi.Her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız ve dostluğumuzdan da ödün vermeyeceğiz.Sonuçta hepimiz kardeşiz ve hep kardeş kalacağız”diye konuştu.

 

ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Mehmet Özden kendisine ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek başkanlarına ziyaretleri için teşekkür etti. Özden, “Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak sizlerinde bildiği gibi derneğimizin kurucularındanım ve derneğimiz kurulduğundan bu yana da başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Enver Başkanımız işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlığı bana devretti.Devraldığım bu başkanlık görevini en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Dernek yönetim kurulumumuzla birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Devraldığımız hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için gayret göstereceğiz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10