Çerkezköy Adliyesi'nde baro odası yenilendi

Tekirdağ Barosu tarafından Çerkezköy Adliyesindeki baro odası yenilenip genişletilerek avukatların hizmetine açıldı. Açılışta konuşan Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Sedat Tekneci eşitlik ilkesine Ã?

Çerkezköy 7.11.2019 19:31:00 0
Çerkezköy Adliyesi

Dün saat 10.30’da gerçekleştirilen açılışa Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Sedat Tekneci, Baro Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün, Çerkezköy Adliyesi İcra Müdürü Şenay Türkan Akbaba, Tekirdağ Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Ertürk Karataş ve Tolga İşcan, Tekirdağ Barosu Çerkezköy Temsilcisi Avukat Mustafa Teymur, çok sayıda avukat, savcı ve hakim katıldı.

 

 

“HERKES EŞİT ŞEKİLDE TEMSİL EDİLSİN”

 

Açılışta konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Sedat Tekneci, “Biz yola çıkarken hep dedik ki eşitlik ilkesine çok önem veriyoruz. Herkes eşit şekilde temsil edilsin. Tekirdağ’dan meslektaşlarım, Çorlu’dan meslektaşlarım ve Çerkezköy’den de temsil sağlayarak güzel bir birliktelik yakaladık. Sonuçta bu çabalamalarımız zaten bu noktada ne kadar verimli olduğunu göstermektedir. Tabi bu teşrifin oluşmasında  katkıda bulunan sevgili Başkanım Egemen Gürcün’e, Yönetim kuruluna ve tabiî ki ilçe temsilcime çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

 

AVUKATLARIN RAHATI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

 

Tekneci’nin ardından konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci ise, “Arkadaşlarımızın güzel şatlarda çalışmasını temenni ediyorum. Adliyenin fiziki şartlarını elimizden geldiğince güzelleştirmeye çalışıyoruz. İşte burada arabuluculuk odamız ve uzlaşma odamızı son olarak yaptık  Sizin içinde buraya geldiğinizde rahat edebilmeniz bizim içinde önemli. Ben bir yıldır buradayım. Geldiğimden beri avukat arkadaşlarımızla, hakim ve savcı meslektaşlarımızla iletişimin yüksek olmasını ve aramızda samimiyet duygusunun olmasını istiyoruz. Buna yönelikte uyumlu çalıştığımızı düşünüyorum. Umarım bundan sonra birlikteliğimiz, uyumlu çalışmamız ve aramızdaki iletişimin kuvvetli olması devam eder. Hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.

 

 

MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

 

Yeni baronun modern bir görümün kazandığını kaydeden Tekirdağ Baro Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün, “Eski olan bilgisayarlarımızı yeniledik. Odamıza kitaplık yapıldı. Avukat arkadaşlarımızın rahatça bekleyebileceği nezih bir ortam oluşturuldu. Odamız modern bir görünüm kazandı. Desteği olan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerinde bulundu.

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10