1911 Çerkezköyspor kendine geldi

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta sekizinci hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Başişkele Doğantepespor'a konuk oldu. Hafta içinde Sefa Davarcı ile yollarını ayıran ve ye

10.11.2019 17:18:00 0
1911 Çerkezköyspor kendine geldi

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen temsilcimiz Kocaeli deplasmanından dört gollü galibiyet ile döndü.

 

Pazar günü saat 14.00’de Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Barış Esa yönetirken, yardımcılıklarını ise Erkan Erzen, Osman Korkmaz ve Ertuğrul Yolcu yaptı. Maça iyi başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklarla etkili oldu. Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Yusuf düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek temsilcimizi karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan temsilcimiz kalan dakikalarda rahat bir futbol ortaya koydu. Ev sahibi ekip ise 1911 Çerkezköyspor karşısında varlık gösteremedi.

 

YUSUF İKİ GOLLE YILDIZLAŞTI

 

Ataklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor 20’inci dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Yusuf kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru farkı indirmeye çalışan konuk ekip ataklar geliştirse de istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin 43’üncü dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Utku düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

DOKUZ PUANA YÜKSELDİK

 

İlk devrede rahat goller bularak üç farklı üstünlük yakalayan temsilcimiz karşılaşmanın ikinci devresinde de kontrolü elinden bırakmadı. Taraftarının desteği ile farkı indirmeye çalışan Başişkele Doğantepespor karşısında savunmada hata yapmayan 1911 Çerkezköyspor 79’uncu dakikada Kadir’in ayağından bir gol bularak farkı dörde çıkardı.Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise ev sahibi ekip temsilcimizin savunmada yaptığı hatayı değerlendirerek şeref sayısını buldu. Uzatmalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. 1911 Çerkezköyspor bu galibiyet ile puanını dokuz yaparken, Başişkele Doğantepespor ise sekiz puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10