Kızılpınarspor ikinci devre açıldı 3-1

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda dokuzuncu hafta karşılaşmasında temsilcimiz Kızılpınarspor evinde Çorluspor'u konuk etti. İlk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlanan karÅ?

11.11.2019 16:53:00 0
Kızılpınarspor ikinci devre açıldı 3-1

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda haftaya lider durumda bulunan Kızılpınarspor evinde Çorluspor’u üç golle geçti.

 

İKİNCİ DEVRE AÇILDI

 

Pazar günü 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya Kızılpınarspor etkili başladı. Kızılpınarspor Naim ile bulduğu golle öne geçerken, konuk ekip Çorluspor kaydettiği golle skoru eşitledi. İlk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde sahneye çıkan Murat düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Kızılpınarspor’u karşılaşmada bir kez daha öne geçirdi. Kalan dakikalarda Onur ile bir gol daha bulan Kızılpınarspor karşılaşmadan da 3-1 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile puanını 21’e yükselten Kızılpınarspor liderliğini sürdürürken, Çorluspor ise dokuz puanda kaldı.

 

“GALİBİYET İÇİN MUTLUYUZ”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan” Öncelikle böylesine önemli böylesine güzel bir günde galip gelmenin anlamı daha farklı anlam taşıdı. 10 Kasım günü ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü kendisini saygı,sevgi ve özlemle anıyorum. Bugün hakem kurulunun maçtan önce saygı duruşunda bulunmasını isterdim ama bu uygulama yapılmadı. Daha dikkatli olunur ise en azından milli değerlerimize sahip çıkmış oluruz diye düşünüyorum. Güzel havada güzel saha koşullarında güzel bir maç oldu. Uzun süren galibiyet serimiz var. Futbolcularımızda bunun rahatlığı vardı. Seyir zevki yüksek karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldık. Karşılaşmadan üç puan ile ayrıldığımız için mutluyuz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10