Erseçkin:Sizlerle aynı sofrada buluşmaya devam edeceğiz

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Çerkezköy'de faaliyet gösteren  STK kuruluşları ve hemşeri derneklerini  başkanlarını  önceki gün saat 10.30'da Yemek Dünyasıâ€??

11.11.2019 17:01:00 0
Erseçkin:Sizlerle aynı sofrada buluşmaya devam edeceğiz

Program’da konuşan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Hep birlikte Çerkezköy’ümüzü daha yaşanılabilir bir kent yapabilmek için sizlerle birlikte el ele verecek, daha çok çalışacağız. Sivil Toplum Kuruluşları halka hizmetin en uç noktası olup, yöneticilerin bu yolda karşılaştıkları  biliyoruz ve bu zorluklarda her daim yanınızda olduğumuzu belirtmek ve birliktelik mesajı vermek için bir araya geldik. Hepimizin bildiği üzere genel başkanımız sayın Meral Akşener’in ‘Milletimizi bayram sofralarında buluşturuyoruz’ diye bir söylemi vardı. Bizler de Çerkezköy İYİ Parti Teşkilatı olarak 81 ilden iş ve aş için ilçemize göç eden insanlarımızla, siyasi görüşü ne olursa olsun, kimliğine, inancına bakılmaksızın aynı sofrada buluşuyoruz. Geçtiğimiz hafta 15 dernek yöneticimizle bir araya geldik. Bu haftada sizlerle bir aradayız. Programımıza katıldığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan böyle sizlerle daha sık bir araya geleceğiz” dedi.

 

SİZLERLE HER ZAMAN BİRLİKTE OLACAĞIZ

 

Erseçkin,sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkla iç içe bir yönetim sergileyeceklerini de belirterek, “Siyasi partiler, seçim dönemlerinde derneklerle, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor. Ama biz sahadan hiç kopmadım ve de kopmayacağız. Her zaman derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, halkımızla i. İçe olarak bir arada olacağız. Seçimden seçime değil, her zaman birlikte olacağız. İnşallah bir sonraki seçimlerde Türkiye’nin daha yaşanılabilir ülke ve kentimiz Çerkezköy’ünde daha yaşanılabilir  bir kent olması için sizlerle el ele kol kola omuz omuza birlikte mücadele edeceğiz. Bugün de bu buluşmayı bir milat kabul edip daha sık bir araya geleceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN   

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10