Çalışkan: Hiçbir makamdan icazet almadan buralara geldim

Çerkezköy Belediyesi bir önceki dönem meclis üyesi Ali Çalışkan, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Çalışkan parti binası

Çerkezköy 15.11.2019 17:39:00 0
Çalışkan: Hiçbir makamdan icazet almadan buralara geldim

Çerkezköy Belediyesi eski meclis üyelerinden Ali Çalışkan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yapılacak olan seçimleri için aday adaylığını açıkladı. Parti binası önünde yapılan açıklamaya, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy Belediyesi eski meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 

CAMCI PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

 Ali Çalışkan’ın İlçe Başkanlığı aday adaylığını açıklama programında ilk konuşmayı mevcut CHP ilçe Başkanı Engin Camcı yaptı. Camcı, programa katılan partililere teşekkür ederek “ Daha önce 3 tane aday adayımız vardı,1 tanesi geri çekildi. Şu anda 2 tane adayımız açıklamasını yaptı. Seçimlerin hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

 

ALİ ÇALIŞKAN KİMSENİN ADAMI OLMADI

 

 Engin Camcı’nın ardından konuşan CHP Çerkezköy Belediyesi  önceki dönem meclis üyesi Ali Çalışkan, kendisine desteğinden dolayı Türkan Şans’a teşekkür etti. Sonrasında konuşma yapan Türkan Şans; “Ali Çalışkan kardeşim kimsenin adamı olmadan örgütün gücünü kullanarak, cesaret göstererek buralara  çıktı kendisine teşekkür ederim, hepinize saygılar sunarım” dedi.

 

ALİ ÇALIŞKAN OLARAK HİÇ KİMSEDEN İCAZET ALMADAN BURALARA GELDİM”

 

Ali Çalışkan ilçe teşkilatı önünde yağmur altında bekleyen kalabalığa yaptığı konuşmada “ 1980 Tekirdağ doğumluyum, 40 yıldır da Çerkezköy’de yaşıyorum. Evliyim, 2 kız çocuğu babasıyım. Uzun yıllar özel sektörlerde çalıştım. 2007 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldum. Bu yolda birçok başarılara imza attık. Her zaman partimizin menfaati için ön saflarda yer aldım. 2009 yılında birtakım ayak oyunlarıyla seçimi kaybettik. 2014 yılında yine ön saflarda yer alarak, Çerkezköy Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırdık, bu yolda bulunan tüm arkadaşlarıma çok  teşekkür ediyorum. 2014 yılında bu siyasi hareketimiz sonucunda belediye meclis üyesi olarak onurlandırıldım. Sevgili Belediye  Başkanım Vahap Akay’ın yokluğunda birçok kez belediye başkanvekilliği görevinde bulundum. Birtakım ayrılıklar olmuş olabilir. Biz de bugün örgütümüze güvenerek, Cumhuriyet Halk Partisi’ne aday adaylığımı açıklamak için geldim. Ben örgütüme güveniyorum. Ben buraya birileri gibi hiçbir zaman bayrak teslim almaya gelmedim, hiçbir makamdan  da icazet almadan buralara geldim. Bugünde ayni şekilde icazet almadan geldim ve ilçe başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum. Her zaman olduğu gibi ben örgütümün sesi olmaya geldim. Örgütümün en iyi şekilde de sesi olacağımı hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Örgütümüz tarafından 24 Kasım’da yapılacak seçimlere müdahil olmak zorundayım. Örgütümüzü birleştirmek için aday oldum. Ben her zaman  partililerimizle yönetimimizle ve ilçe teşkilatımızın örgütleriyle birlik ve beraberlik içinde  ilçemizde partimizi çok daha üst noktalara çıkarmak ve yeni başarılar elde etmek için ilçe başkanlığına aday adayıyım. Bugün, bu yağmurun altında beni dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı  çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10