Kongre tarihi yeniden belirlenecek

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 8. Olağan Genel Kurulu dün saat 14:00'da başladı. Bir üyenin itirazı üzerine hazirun listesinde imzası bulunanlar tek tek kontrol edilince 2

Çerkezköy 17.11.2019 18:03:00 0
Kongre tarihi yeniden belirlenecek

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Genel Kurulu dün saat 14:00’da başladı. Dernek Başkanı Emrullah Ataçay’ın selamlama konuşmasının ardından divan heyeti oluşturulurken, divan başkanlığına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram seçildi. Divan katip üyeliğine de Samsunlular Derneği Başkanı Mehmet Özden ve Vezirköprülüler Derneği Başkanı Turgut Fiş getirildi.

 

İSİMLER TEK TEK KONTROL EDİLDİ

 

Saygı durunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasını ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce söz alan dernek üyesi Murat Ulusoy, hazirun listesinde 46-47 kişinin imzasının olduğunu, fakat kongrede bu kadar kişinin olduğuna inanmadığını belirtti. Ulusoy’un itirazı üzerine imzası bulunanların isimleri tek tek okunarak kongrede olup olmadıkları kontrol edildi. Hazirun listesinde imzası bulunan 2 kişinin, imzadan sonra ayrıldığı ve kongreye katılmadığı tespit edilince kongreye 15 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından açıklama yapan Divan Başkanı Enver Bayram, kongrenin sağlıklı bir şekilde yapılamayacağından dolayı ileri bir tarihe ertelendiğini belirterek “Belirlenecek olan kongre tarihi mesaj yoluyla üyelere duyurulacak” dedi.

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10