Lider Kapaklıspor tek golle güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren Kapaklıspor evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Vakıflar Güvenspor'u konuk etti. Rakibi karşısında bir çok pozisyondan yararlanamayan Kapaklıs

18.11.2019 16:30:00 0
Lider Kapaklıspor tek golle güldü

Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi’nde 9’uncu hafta müsabakaları oynandı. Haftaya lider giren Kapaklıspor sahasında Vakıflar Güvenspor’u konuk etti.

 

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Kapaklı Sahası’nda oynanan karışlaşmaya Kapaklıspor Emre Özten, Anıl Ağbulak, Tolga Aşçı, Koray Topçu, Mesut Salmaz, Şaban Uçar, Murat Bayar, Ömer Korkmaz, Nusreddin İşar, Berkay Cengiz, Tuğrul Kuloğlu kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Vakıflar Güvenspor ise Sertaç, Umut, Atalay, Güray, Ayhan, Emre, Ali, Arif, Tugay, Abdullah, Eyüphan ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 20’inci dakikasında ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyonda Kapaklıspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Berkay topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor yakaladığı bir çok pozisyonu değerlendiremedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

8’DE 8 YAPTI

 

Karşılaşmanın ikinci devresi karşılıklı ataklarla geçildi. Kapaklıspor Berkay, Şaban ve Murat ile yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, konuk ekip Vakıflar Güvenspor ise Tugay ve Arif ile pozisyonlar bulsa da istediği beraberlik golünü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 24 yaparak liderliğini sürdürürken, Vakıflar Güvenspor ise dört puanda kaldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10