1911 Çerkezköyspor zorlu Edirnespor deplasmanında

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 10.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Geçtiğimiz hafta evinde Uzunköprüspor'a uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle mağlup olan temsilcimiz 1911

22.11.2019 15:33:00 0
1911 Çerkezköyspor zorlu Edirnespor deplasmanında

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

 

BİGASPOR EVİNDE ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Haftaya 17 puanla lider durumda giren Bigaspor evinde geçtiğimiz hafta Çerkezköy deplasmanından üç puan ile ayrılarak büyük moral bulan Uzunköprüspor’u konuk edecek. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Ali Koç yönetecek. Koç’un yardımcılıklarını ise Semih Koca, Batuhan Sarıgül, Recep Buğra Çetin yapacak.

 

PAZAR GÜNÜ 14.00’DE BAŞLAYACAK

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Lüleburgazspor’a 3-0 mağlup olarak liderliği Bigaspor’a devreden Tekirdağspor ise hafta sonunda 14 puanı bulunan İstanbul temsilcisi Ortaköyspor’u konuk edecek.

 Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Tayfun Güz, Cafer Mamak, Furkan Şen ve Yunus Aytekin Ataberk hakem triosu yönetecek. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Tekirdağspor’da tek hedef üç puan. Tekirdağspor yönetimi yaptığı açıklamada “ Geçtiğimiz hafta deplasmanda Lüleburgazspor karşısında kötü bir futbol ortaya koyarak aldığımız sonuçla taraftarımızı üzdük. Bu hafta ise evimizde Ortaköyspor’u konuk edeceğiz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ancak iyi bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dediler.

 

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ EVİNDE

 

16 puanla üçüncü sırada bulunan Arnavutköy Belediyespor ise evinde 14 puanla yedinci sırada bulunan Kocaeli temsilcisi Karamürselspor’u ağırlayacak. Muammer Sarıdağ, İlker Yavuz, Ali Berkan Buran ve Tolga Tugay İnan hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Pazar günü saat 14.00’de Bolluca stadyumunda oynanacak.

 

EDİRNESPOR’A KONUK OLACAĞIZ

 

Bir önceki hafta evinde Uzunköprüspor’a evinde mağlup olarak taraftarını üzen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor son haftalarda büyük bir çıkış yakalayarak zirve yarışına ortak olan Edirnespor’a konuk olacak. Pazar günü saat 14.00’de Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı ise Ufuk Demircioğlu, Celal Eser, Semra Bulut ve Büşra Çetin yönetecek. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Gökhan Biber “ Geçtiğimiz hafta evimizde iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen arzuladığımız golü bulamadık. Konuk ekip bir kez gelip uzatma dakikalarında karambolden golü bularak karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı. O maçı unutup hafta içinde yaptığımız antrenmanlarla Edirnespor maçına hazırlandık. İnşallah deplasmandan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Haftanın zorlu karşılaşmaları arasında yer alan Alibeyköyspor ile Çengelköy Futbol Yatırımları Alibeyköy sahasında karşılaşacak. Ligde Alibeyköyspor’un 13, Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’nin ise 14 puanı bulunuyor. Aynı saatte başlayacak olan karşılaşmayı ise Gökhan Dereli, Mehmet Taşdemir, Abdullah Maden, Hakan Tezcan hakem triosu yönetecek. Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan sekiz puanlı Kocaeli ekibi Başişkele Doğantepespor ise evinde dokuz puanı bulunan Bozcaadaspor’u konuk edecek. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Erdeniz Gezer yönetecek. Gezer’in yardımcılıklarını ise Osman Karatay, Kerim Kaan Matyar, Mutluhan Çırakoğlu yapacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise ligde galibiyeti bulunmayan Vizespor evinde sekiz puanı bulunan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Pazar günü Vize İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Emre Küçük, Volkan Esen, Beytullah Demirer, Talha Öztürk görev alacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10