Cengiz Orçun Tuna Hukuk Bürosu törenle açıldı

TRAMDED Yönetim Kurulu Başkanı Rustem Tuna'nın oğlu Avukat Cengiz Orçun Tuna'nın hukuk bürosu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Hasanoğlu Plaza No:44 Daire:201'de törenle hizmete aÃ

Çerkezköy 22.11.2019 16:56:00 0
Cengiz Orçun Tuna Hukuk Bürosu törenle açıldı

Avukat Cengiz Orçun Tuna’nın Cengiz Orçun Tuna Hukuk Bürosu açılışına CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı,Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Av.Egemen Gücün, belediye meclisi üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, ADD  Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, DSP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Metin Dönmez, Ahmetbey Beldesi eski Belediye başkanı Recep Ayaz,Avukatlar Serbest Muhasebeci ve mali Müşavirler, işadamları, esnaflar, TRAMDED üyeleri, Tuna ailesinin eş dost ve  yakınlar, Tekirdağ,Saray,kapaklı ,Çorlu ve Kırklareli’ den de çok sayıda davetli açılışa katıldı.

 

“BU HUKUK MÜCADELESİNDE YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

 

 Açılış töreninde konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, böyle açılışlara katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “ Bu gün bu açılış büyük bir mutluluk benim için. Özellikle sevgili Rüstem bey ve eşi Özlem hanım için çok daha büyük bir mutluluk ve gururdur ve biz Çerkezköylüler için de öyle. Ben kurdele kesmekten, açılışlara katılmaktan çok mutluluk duyuyorum. Çerkezköy'ümüzün evladının üniversite bitirip tekrar memleketine dönmesi, hemşerilerine hizmet etmesi bizlere artı bir gurur veriyor. Aynı zamanda Orçun'un hak hukuk adalet mücadelesinde emek verecek olması ve buna katkı sunacak olması bizler için ayrı bir gurur. Bu mücadelede kendisine başarılar diliyorum. Zor biraz işiniz elbette ama bizler sizlere güveniyoruz. Bu hak hukuk mücadelesinde yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum. Allah utandırmasın, tüm Çerkezköy'ümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

“TEKİRDAĞ BAROSU YENİ BİR MESLEKTAŞ DAHA KAZANDI”

 

Yüceer’in ardından da Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Av. Egemen Gürcün de konuşma gerçekleştirdi. Gürcün,  "Bugün buraya bu güzel büronun açılışına geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Bugün burada Tekirdağ barosu yeni bir meslektaş daha kazandı. İnsan geçmişine dönüp baktığında bazen hayatının önemli anlarında önemli kararlar verdiğini düşünür ve ileride bunu değerlendirdiğinde bunun bir dönüm noktası olduğunun farkına varır. Bence İstanbul'da bu mesleği icra ederken oradan çıkıp Çerkezköy'e gelip sıfırdan bir başlangıç yapmak cesaretini ve kararlılığını gösteren Orçun kardeşim bence ileriki yıllarda da dönüp baktığında doğru bir karar verdiğinin bilincinde olacaktır.  Biz Tekirdağ Barosu olarak tekrar başkanımın ve yönetim kurulunun sizlere selamlarını iletiyorum. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Meslektaş dayanışması içinde bizim yükümlülüklerimiz varsa yerine getirmeye hazırız. Yapacağınız tüm çalışmalarda hak hukuk adalet çizgisinden ayrılmadan mesleğinizi icra edeceğinize eminiz. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.

 

 

HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİ İLE KURDELA KESİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Av. Egemen Gürcün,işyeri sahibi Av. Cengiz Orçun Tuna,babası TRAMDED Başkanı Rüstem Tuna ve annesi Özlem Tuna ile birlikte hatırlı olması temennisi ile kurdeleyi alkışlarla kestiler.Ardından Tekirdağ barosu başkan Yardımcısı Egemen Gürcün Av. Cengiz Orçun Tuna’ya mermer üzerine yapılan bir Atatürk Portresi hediye etti. Bir davetli de cam üzerine yapılmış bir Atatürk tablosu hediye etti.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10