Kızılpınarspor Uzayspor'u dört golle geçti

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda haftaya lider durumda giren Kızılpınarspor evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kızılpınar Uzayspor ile Çerkezköy derbisinde karşı karşıya geldi. Rakib

Tekirdağ 25.11.2019 16:33:00 0
Kızılpınarspor Uzayspor

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubunda lider Kızılpınarspor evinde Kızılpınar Uzayspor’u dört golle geçerek liderliğini devam ettirdi.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya Kızılpınarspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren etkili bir futbol ortaya koyan Kızılpınarspor Sinan ile bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Zayıf rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorlanmayan Kızılpınarspor İlker ile farkı ikiye çıkardı. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde Sinan ile bir gol daha bulan ev sahibi ekip Kızılpınarspor farkı üçe çıkardı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınarspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

27 PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın İlk devresini üç farklı üstünlük ile tamamlayan Kızılpınarspor ikinci devrede oyunu rölantiye aldı. Konuk ekip Kızılpınar Uzayspor ise farkı indirmek için gol arasa da istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilerleyen bölümlerinde İlker ile bir gol daha bulan ev sahibi ekip karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile Kızılpınarspor puanını 27 yaparken, Kızılpınar Uzayspor ise altı puanda kaldı.

 

“GALİBİYETTEN ÖTÜRÜ MUTLUYUZ”

 

Galibiyetten ötürü mutlu olduklarını kaydeden Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan “ Haftalardır süre gelen galibiyet serimiz vardı. Bunu sürdürmek ve artık playoffları garantilemek için sahaya çıktık. Önemli eksiklerimiz olsa da doğru futbol oynayıp sonuca gittik. Ligin bitimine 3 hafta kala playofları garantiledik ve konsantrasyonumuzu bozmadan devam edeceğiz. Bu galibiyeti birkaç maç önce sakatlanıp diz kapağından ameliyat olan takım kaptanlarımızdan Önder Menteşe armağan ediyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10