Çetin'den öğretmenlere yemek jesti

Kapaklı Belediyesi, ilçede eğitim veren öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlediği yemekte ağırladı. Önceki gün 19.30-23.00 saatleri arasında Hawthorn Suites By Wyndham ote

Kapaklı 26.11.2019 13:55:00 0
Çetin

Kapaklı Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçede görev yapan öğretmenleri için önceki gece yemek düzenledi.

 

 

“1250 ÖĞRETMEN İLE BÜYÜK BİR EĞİTİM ORDUSUYUZ”

 

Programa  Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri,okul müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda konuşma gerçekleştiren Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz”  Öğretmenler Günü, meslek anlamı itibariyle önemli bir gün ve hafta boyunca bu gün için etkinlikler yaptık. Çünkü yarınlarımız olan çocuklarımızın eğitilmesinde, hayata hazırlanmasında en önemli değer öğretmenlerdir. Biz de Kapaklı ilçemizde 1250 öğretmen ile büyük bir eğitim ordusuyuz. Çocuklarımızın eğitimi için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Huzurlarınızda tüm öğretmenler arkadaşlarımı bir kez daha kutluyorum. Şunu bilmenizi istiyorum ki; Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerimize her zaman destek olacak. İnşallah önümüzdeki yıl da çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

 

“ÖNEMLİ BİR YER TUTMAKTADIR”

 

Danışmaz’ın ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlik mesleğinin önemli bir meslek olduğunu kaydeden Çetin “Toplumun, çağın gerektirdiği ölçüde gelişebilmesi için ön koşul şüphesiz eğitimdir. Özellikle önemli bir genç nüfusa sahip olan ülkemizin eğitimi temel strateji olarak belirlemesi kaçınılmazdır. Doğru bilgiye ulaşan, kendini ifade edebilen, vatan sevgisi taşıyan nesillerin yetiştirilmesi toplumumuz için önemli bir yer tutmaktadır. Ulu önder Atatürk, ‘Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ sözü ile öğretmenlerimizin yarınlar için önemini açıkça dile getirmiştir.Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

 

TÜM ÖĞRETMENLER ADINA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Konuşmasının sonunda işlerinin yoğunluğu nedeniyle öğretmen eşi Ayfer Çetin’in öğretmenler gününü kutlayamadığını kaydeden Başkan Çetin, gecede tüm öğretmenler adına eşi Ayfer Çetin’e çiçek takdim etti. Programda Kapaklı Belediyesi tarafından tüm öğretmenler adına Emekli Öğretmen Erol Turan’a çiçek ve plaket takdim edildi. Öğretmenler çalan canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10