TRAKYAKENT yönetimi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT yönetim kurulu, Kasım ayı olağan toplantısını yapmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde bir araya geldi.

Tekirdağ 27.11.2019 15:57:00 0
TRAKYAKENT yönetimi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi

ALBAYRAK BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

 

Toplantıya Birlik Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte, Encümen Üyeleri Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Coşkun Tanış, Hayrabolu Belediyesi Meclis Üyesi Oğuz Çakmak ve Birlik Müdürü Behcet Atlı katıldılar.

Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapılan encümen toplantısında, gündemde yer alan 2019 yılı Aralık ayı eğitim takvimi kapsamında, Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden gelen personele yönelik iki ayrı eğitim çalışması talebi görüşülerek karara bağlandı.

 

ETKİNLİK TAKVİMİ GÖZDEN GEÇİRİLDİ

 

Toplantıda TRAKYAKENT gündeminde yer alan 2020 yılı çalışma programı ile Ocak ve Şubat aylarında düzenlenmesi planlanan etkinlik takvimi gözden geçirildi. Ekim ayı içerisinde, Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde yüksek katılım oranıyla gerçekleştirilen Mevzuat Bilgilendirme Toplantısının da değerlendirmesi yapıldı.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10