Kardeş: Birlikte daha güçlüyüz

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı için adaylığını açıklayan gazeteci Şaban Kardeş, STK ziyaretleri kapsamında önceki gün Çerkezköy'ün en çok üyeye sahip sivil toplum kuruluşu

Çerkezköy 27.11.2019 18:17:00 0
Kardeş: Birlikte daha güçlüyüz

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı için adaylığını açıklayan gazeteci Şaban Kardeş, Oda Başkanı Ali Bozdağ’ı Çerkezköy Kent Konseyi’nde yenilenecek olan seçimlere davet eden Kardeş, Çerkezköy’de kamu yararına faaliyet gösteren tüm dernekleri, odaları ve STK’ları 5 Aralık Perşembe günü saat 10:00'da oy vermek üzere konsey binasına davet etti.

 

BU GÖREVE GÖNÜLLÜ ADAY OLDUM

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Çerkezköy ticaretine ve siyasetine yön veren bir meslek birliği olduğunu kaydeden gazeteci Kardeş “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Çerkezköy’ün gelişimine sağladıkları katkıların bilincindeyiz. Bunun için Kent Konseyi’nde esnaf ve sanatkarların temsil edilmeleri gerekir. Ben 35 yılı aşkın süredir Çerkezköy'de yaşıyorum. İşimin doğası gereği Çerkezköy'de geçen 30 yıllık bilgi birikim ile birçok sorununu gördüğüm gibi bir çok değerini de biliyor, bu değerler çerçevesinde yerel yöneticiler, siyasiler ve STK'larla önce insan diyerek Çerkezköy merkezli çözümler üretiyorum. Çerkezköy’ün kentsel gelişimine katkı sağlamak için bu göreve gönüllü aday oldum. Ama buna olur verecek olanlar Çerkezköy Kent Konseyi’nin kıymetli temsilcileridir. Bunların her birinin yüzlerce, bazıları sizin gibi binlerce insanımızı temsil eden kurum ve kuruluşlar olduğunun bilincindeyim. Üstleneceğim görevin bana yükleyeceği sorumluluğun bilincindeyim. Zaten yıllarca bu sorumlulukla bu şehirde gazetecilik yaptım. Çerkezköy tüm renkleri ile özel, tüm renkleri ile güzel bir ilçemiz. Bu güzelliğin korunabilmesi için desteklerinizle hep birlikte çalışacağız. Seçilmem durumunda odanız üyesi gönüllü esnafların içinde en az bir kadın ve bir erkek esnafımızın konsey yönetiminde aktif yer alması gerektiğine inanıyorum ve bunu sizden bekliyorum” diyerek Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'dan destek istedi.

 

KARDEŞ’E BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy Kent Konseyi başkanlığına adaylığından ve oda ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ali Bozdağ da “Sen Çerkezköy'ün iyiliği ve gelişmesi için gece gündüz tırnaklarınla kazıyarak uğraştın. Kolay değil 25 yıl hiç bir siyasi partiye sırtını yaslamadan bu ilçede günlük gazete çıkardın ve çıkarmaya devam ediyorsun. Çerkezköy için hep iyi şeyleri istedin. İnşallah bu da senin için iyi olur. Çerkezköy'ün geleceği için iyi olur. Güçlü ve modern bir ülke için, çağdaş bir şehir için düşünen, üreten ve çalışan bireylere ihtiyaç var. Senin Çerkezköy için bunu başaracağına inanıyorum” diyerek 5 Aralık 2019 Perşembe günü saat 10:00’da yapılacak olan Çerkezköy Kent Konseyi seçiminde başkanlığa adaylığını koyan gazeteci Şaban Kardeş'e başarılar diledi.

Haber/Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10