Başkan Albayrak Çorlu'da STK ve vatandaşlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Sarılar ve Kore Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Kadir Albayrak ayrıca ilçede fa

Tekirdağ 28.11.2019 11:32:00 0
Başkan Albayrak Çorlu

Başkan Kadir Albayrak, Çorlu’da ki çalışmalarına Sarılar Mahallesine gerçekleştirdiği ziyaret ile başladı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un da yer aldığı ziyarette Başkan Albayrak vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek kendilerine Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımı devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Başkan Kadir Albayrak daha sonra Kore Mahallesi’ne geçerek burada da vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Kadir Albayrak, ilçede faaliyet yürüten Çorlu Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Çorlu Tüm Kastamonulular Derneği ve Çorlu Erzurumlular Derneğini ziyaret etti. Burada dernek başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Albayrak ayrıca derneklerin çalışmaları ile ilgili de bilgi aldı.

 

ÇORLU MEZBAHASININ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Başkan Albayrak daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı olan Çorlu mezbahasında incelemelerde bulundu. Yetkililerden mezbahanın çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimizde Çorlu Mezbahasını Trakya’nın en modern ve kaliteli mezbahası haline getirdik. Mezbahamızda hayvanlar son teknoloji ile dinimize uygun olarak acı çekmeden kesilebiliyor,” dedi.  Başkan Kadir Albayrak, Çorlu’daki çalışmaları kapsamında son olarak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilerek Milli Eğitime devir teslimi yapılan Çorlu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Lisesi’ni ziyaret ederek, Okul Müdürü Rıfat Avcı’dan bilgiler aldı. Başkan Albayrak ayrıca tüm öğrenci ve öğretmenlere de eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10