Başkan Yüksel: Yardımcısının Karma Sergi açılışı yaptı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Orion AVM'de Ergene Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Mehmet Cebeci ve Marangoz ustası Hasan Özlem'in yapmış olduğu karma sergi açılışÄ

Ergene 2.12.2019 15:19:00 0
Başkan Yüksel: Yardımcısının Karma Sergi açılışı yaptı

Orion AVM’de Ergene Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Mehmet Cebeci ve Marangoz ustası Hasan Özlem tarafından Karakalem, Pyrograpy, Su Kabağı Boyama, Ahşap Kütük Sanatı Örnekleri Karma sergisinin açılışı gerçekleşti. Açılış kurdelesini Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcıları Mehmet Cebeci, Ayça Albayraktar ve Yüksel Baydarlı kesti.

 

GERÇEK BİR SANATKÂRLAR, ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK

 

Ergene Belediyeci Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı sergide konuşma yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bu güzel eserlerinden dolayı Belediye Başkan Yardımcımızı ve Marangoz ustası Hasan Özlem’i kutluyorum. Gerçek bir sanatkârlar, ellerine emeklerine sağlık. Ergene Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduk, destek verdik destek vermeye devam da ediyoruz. Yapılan eserleri incelediğimizde gerçekten takdir ettim, bu güzel el emeklerinin, el işlemelerinin ve serginin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10