Lider Bigaspor'u mağlup ederek moral bulduk

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 12.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde haftaya lider durumda giren Bigaspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maç boyunca kontrollü bir futbol ortaya ko

2.12.2019 15:21:00 0
Lider Bigaspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Bigaspor’u tek golle mağlup etmesini bildi.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Pazar günü saat 14.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor  Sedat Çolak, Hilmican Taşdemir, Selim Şahinbaş, Feyzullah Saray, Yunusemre Yılmaz, Yunus Demir, Bahattin Saral, Feyzan Furkan Güroğlu, Yusuf Apaydın, Utku Demirel ve Furkan Şerifloğlu kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Bigaspor Taner Tamince, Burhan Dağcı, Göksel Ergül, Kadir Demir, Emrah Duman, Ümit Tuncay, Umut Balcı, Burak Mete, Muhammed Demir, Aydın Kuzu ve Mehmet Yılmaz ilk onbiri ile çıktı. Maça her iki takımda kontrollü başlarken, ilerleyen bölümlere doğru 1911 Çerkezköyspor Utku ile önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Kontrollü futbolunu sürdüren temsilcimiz 20’inci dakikada pozisyon yakaladı. Gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Yunus’un vuruşunu kaleci Taner zorlukla kornere çeldi. Sol kanattan hızlı gelişen Bigaspor atağında topla buluşan Mehmet Yılmaz’ın sert vuruşu az farkla auta çıktı. 37’inci dakikada atak geliştiren konuk ekip Bigaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Yılmaz’ın sert vuruşunu kaleci Sedat iki hamlede kontrol etti. 43’üncü dakikada temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Yunus’un ortasında Yunus Apaydın’ın volesi kalecinin bakışları arasında direği sıyırıp auta çıktı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmadı ve ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

GOL FEYZAN’DAN GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine temsilcimiz etkili başladı. 58’icni dakikada kullanılan kornerde ceza sahası dışında topla buluşan Utku’nun vuruşu üstten auta çıktı. Pozisyondan bir dakika sonra Bigaspor atağında ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Mehmet Yılmaz’ın vuruşunda kaleci Sedat başarılı bir kurtarışa imza attı.Maçın 71’inci dakikasında temsilcimiz arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Feyzan düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte 1911 Çerkezköyspor oyuncuları büyük sevinç yaşarken, Bigaspor ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDIK

 

Golden bir dakikada sonra golü atan Feyzan ikinci sarı kartını görüp kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı.Karşılaşmanın 77’inci dakikasında Bigaspor atağında Göksel’in vuruşunu kaleci Sedat iki hamlede kontrol etti.Rakibinin bir kişi eksik kalmasını iyi değerlendirmeye çalışan konuk ekip Bigaspor kaleci Sedat’ı geçemedi.87’inci dakikada gelişen Bigaspor atağında karambolde kaleye giden topu Sedat mükemmel çıkardı. 88’inci dakikada ise Aydın Kuzu’nun vuruşunda temsilcimiz savunması araya girerek tehlikeyi önledi. Maçın normal süresinin tamamlanmasının ardından 4’üncü hakem oynanmamış sürenin 7 dakika olduğunu söyledi. 7 dakikalık uzatma bölümünde temsilcimiz Bahattin, Selim ve Yusuf üçlüsüyle çok net pozisyonlar yakaladı. Mücadelenin uzatma dakikalarında da başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz sahasında lider Bigaspor’u 1-0 mağlup etti.

 

KOLBASTI OYNADILAR

 

Bitiş düdüğü ile beraber büyük bir sevinç yaşayan 1911 Çerkezköyspor’da golün sahibi Feyzan ve Utku takım arkadaşları ile beraber kolbastı oynayarak galibiyeti kutladılar. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 12’ye yükseltirken, Çerkezköy’e lider gelen ve bu sezon ilk kez mağlup olan Bigaspor ise 20 puanda kalarak ikinci sıraya geriledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10