Başkan Akay'dan Altıntaş ve Çakar ailesine 'Hoş Geldin Bebek' ziyareti

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında Altıntaş ve Çakar ailelerini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap

Çerkezköy 2.12.2019 16:54:00 0
Başkan Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Bağlık mahallesinde ikamet eden İlkay – Zuhal Altıntaş çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen kızları Tanem Kumsal’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Vahap Akay, ‘Hoş Geldin Bebek’ hediye paketini de Altıntaş çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Altıntaş ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik etti.

 

SAĞLIKLI VE UZUN BİR YAŞAM DİLEDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ daha sonra Yıldırım Beyazıt Mahallemizde ikamet eden Kadir - Nuray Çakar çiftini ziyaret etti. Başkan Vahap Akay, Çakar çiftinin dünyaya yeni gelen kızları Nefes’e de uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu ve aileye Hoş geldin Bebek hediye paketlerini takdim etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi ile ailelerin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10