Lider Kapaklıspor ilk kaybını evinde yaşadı!

Tekirdağ Süper Amatör Ligde oynadığı dokuz karşılaşmanın hepsini kazanarak haftaya lider durumda giren Kapaklıspor hafta sonunda evinde Ergenegücü Ulaşspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maç bo

3.12.2019 14:21:00 0
Lider Kapaklıspor ilk kaybını evinde yaşadı!

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kapaklıspor, kendi evinde karşılaştığı Ergenegücü Ulaşspor ile 0-0 berabere kaldı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Bekir, Anıl, Tolga, Koray, Mesut, Ramazan, Ömer, Nusret, Tuğrul, Şaban ve Murat kadrosu ile başladı.Maça durgun başlayan ev sahibi ekip taraftarının desteği ile ilk etkili atağını maçın 16’ıncı dakikasında geliştirdi. Gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Murat’ın vuruşu auta çıktı. 38. dakikada gelen ortaya yükselen Şaban’ın kafa vuruşu yandan auta gitti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

İLK PUAN KAYBINI YAŞADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde rüzgarı arkasına alan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Rakip Ergenegücü Ulaşspor ise savunma ağırlıklı futbol ortaya koyarak kontra ataklarla galibiyet golü aradı. İlerleyen bölümlerde Şaban ve Murat ile önemli fırsatlardan yararlanmayan Kapaklıspor arzuladığı gole kavuşamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Haftaya dokuzda dokuzla giren Kapaklıspor bu beraberlik ile ligdeki ilk puan kaybını yaşadı. Kapaklıspor 28 puanla liderliğini sürdürürken, Ergenegücü Ulaşspor ise puanını 13 yaptı.

 

 ‘’MORAL BOZMADAN ÇALIŞACAĞIZ’’

 

Maç sonu açıklama yapan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, ‘’Bugün çok büyük avantaj kazanacağımız maçta puan kaybettik. Ligde daha çok yolumuz var. Futbolcu kardeşlerim ve teknik ekibimizle moral bozmadan daha çok çalışacağız. Kendilerinin her zaman destekçisiyim. Bugün bizleri desteklemek üzere aramızda bulunan Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e ve gazimiz Tarık Cür ile taraftarlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10