Çakar'dan övgü dolu paylaşım

FIFA kokartlı eski hakem, 'Beyaz Futbol' programı yorumcusu ve Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Ahmet Türker'in üniversite arkadaşı olan Ahmet Çakar, sosyal medya

6.12.2019 12:32:00 0
Çakar

TÜRKER’İ ETİKETLEDİ

 

1 milyon takipçisi olan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, twitter ve instagram hesaplarından “Çerkezköy’de bir hastaneyi ziyaret ettim. Alt yapı, tıbbi donanım, ekip harika. Dünya’nın her tarafından hasta getiriyorlar. Böyle bir hastane Trakya için büyük şans. Kuran ve işletenlerin emeğine sağlık” paylaşımı ile kendisi gibi doktor olan okul arkadaşı Op. Dr Ahmet Türker’i de etiketledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çakar’ın 2000’li yıllarda Türker’in daveti üzerine Çerkezköy’e gelerek Dinarsu tesislerinde bir maç yönettiğini hatırlatan Türker,hem okul arkadaşı hem de aile dostu olan Ahmet Çakar’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türker” Arkadaşım Ahmet Çakar yaptığı paylaşım ile bizleri onure etmiş. Kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl içerisinde de kendisini yine sporla ilgili organizasyonda Çerkezköy’e davet edeceğim. Türkiye’ye mal olmuş spor adamının arkadaşımda olsa övgüsüne mazhar olmak bizim için gurur meselesidir” diye konuştu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10