Chp'de kongre takvimi belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ'da delege seçimlerinin tamamlanmasından sonra gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Delege seçimlerinin ardından ilçe kongre seçimlerinin tarihleri de belli olmaya başladı. 14 AralÄ

Çerkezköy 6.12.2019 18:45:00 0
Chp

Kongre süreci devam eden Cumhuriyet Halk Partisinde delege seçimlerinin ardından ilçe kongre tarihleri de belli oldu.

 

TARİHLER BELLİ OLDU

 

Delege seçimlerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongre tarihleri belli oldu.

CHP Tekirdağ İl Başkanlığından yapılan açıklamada "Olağan Kongre takvimimiz delege seçimlerinin ardından ilçe kongreleri ile devam ediyor. İlçe Kongrelerimiz Tekirdağ’ımıza, partimize hayırlı olsun. Adaylarımıza başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

 

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI İLE SON BULACAK

 

14 Aralık Cumartesi Hayrabolu’da başlayacak olan CHP İlçe kongreleri 15 Aralık’ta Süleymanpaşa, 21 Aralık’ta Muratlı, 22 Aralık’ta Çorlu,Marmaraereğlisi, 29 Aralık’ta Saray ve Ergene,5 Ocak’ta Şarköy ve Malkara da devam edecek. CHP’nin ilçe kongreleri ise 12 Ocak’ta ise Çerkezköy ve Kapaklı ilçe kongreleri ile tamamlanacak. İlçe kongresinin tamamlanmasının ardından il kongresi yapılarak kongreler tamamlanacak.

 

ÇERKEZKÖY’DE BEYAZ LİSTE BİRİNCİ ÇIKTI

 

CHP Çerkezköy delege seçimlerinde ise bin 604 üye sandık başına gitmişti.Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve mevcut İlçe Başkanı Engin Camcı’nın açık destek verdiği Ayfer Dönmez’in beyaz listesi bin oy alırken, Ali Çalışkan’ın mavi listesi 494, Bekir Sal’ın kırmızı listesi ise 71 oyda kalmıştı.

 

KAPAKLI’DA KIRMIZI LİSTE BİRİNCİ ÇIKMIŞTI

 

Kapaklı’da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen delege seçimlerinde üç aday yarışmıştı.  Bin 830 kayıtlı üyenin bin 238’si sandık başına gitmiş seçimlerde Erdinç Yılmaz’ın hazırladığı kırmızı liste 477, Değer Koç’un mavi listesi 380 ve Zafer Akgün’ün sarı listesi ise 375 ay almıştı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10