MHP Kapaklı görev dağılımına gitti

MHP Kapaklı'da geçtiğimiz ay İlçe Başkanlığı görevine getirilen Çağlar Bütün başkanlığında kurulan yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Kapaklı 9.12.2019 14:22:00 0
MHP Kapaklı görev dağılımına gitti

Görevlendirmelerle ilgili açıklamada bulunan İlçe Başkanı Çağlar Bütün “ İlçe Başkan yardımcılığına Nusret Güvercin ve Abdurrahman Eraslan, ilçe sekreterliğine Ferhat Doğan, İlçe Muhasibi Sercan Ceylan olurken. 8 kısımdan oluşan alt komisyonlar oluşturulup, ilçe yöneticileri bu komisyonlarda görevlendirildiler. Kamu-Bürokrasiden Sorumlu Komisyonda Mehmet Öğütçü ve Savaş Çakır, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Komisyonda Erol Taş, Rüstem Yayla, Cuma Akpınar ve Rıfat Kayabaşı,STK ve Esnaflardan Sorumlu Komisyonda Yüksel Çakır, Atıf Mıstaçoğlu, Mutlu Çolak ve Zeki Sak,Ar-Ge Sorumlu Komisyonda Burak Ceyhun, Atakan Duran ve Fatih Fuat Çalışkan görevlendirildi.Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu Komisyonda Güven Öztürk, Onur Özsoy ve Hüseyin Şahin, Teşkilatlardan Sorumlu Komisyonda Hakan Değirmenci, Ersin Taşdişer, Sebahattin Altınsoy, Caner Yıldırım ve Davut Çalışkan, Halkla İlişkiler ve Kadın Haklarından Sorumlu Komisyonda Gönül Bodur, Hayati Akkoç ve Yaşar Muslu, Seçim İşlerinden Sorumlu Komisyonda Ömer Kılıç, Köksal Özdemir, Salih Aydoğdu, Salim Şahin ve Doğan Metin görevlendirildi” dedi.

 

“BÜYÜK BİR DAVANIN TAKİPÇİLERİYİZ”

 

Bütün “ Bizler büyük bir davanın takipçileriyiz. Ülkücü nefsini kör kuyulara atandır düsturuyla yetiştik. Makamlara mevkilere bakmaksızın davamızı en ileri nasıl taşırız düşüncesiyle Yönetim Kurulumuzda görevlendirme çalışmalarında bulunduk. Yönetimimizde yer alan bütün kardeşlerimin, nefislerini yenen, makam mevki sevdalısı değil, bir büyük davasının sevdalısı olduğuna adım kadar eminim. İlçe Yönetim Kurulumuzda yaptığımız görevlendirilmeler sonucu en kısa zamanda İlçemize nasıl fayda sağlayabiliriz? Milliyetçi Hareket Partisi olarak ne tür faaliyetlerde bulunup vatandaşlarımızı partimize nasıl kazandırabiliriz? gibi çalışmalara tüm ilçe yönetim kurulundaki dava arkadaşlarımızla el ele verip başlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10