"Tatil Kutum" en iyi örneklere seçildi

Çerkezköy Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu okul öncesi öğretmeni Nuray Töynük'ün öğrenciler ile yaptığı "Tatil Kutum" projesi Tekirdağ'da Kasım ayında eğitimde iyi örnekl

Çerkezköy 9.12.2019 14:28:00 0

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde okul ve kurumların gerçekleştirdikleri iyi örnekleri paylaşmak, diğer eğitim kurumlarının bu örneklerden haberdar olmasını sağlamak ve özgün çalışmaları belirleyip ön plana çıkararak diğerleri tarafından model alınmasını sağlamak amacıyla hazırlanan “Eğitimde İyi Örnekler Projesi” Kasım ayı başvuruları tamamlanırken, projeye Kasım ayında toplam 59 başvuru yapılırken, 5 farklı uygulama alanında alınan başvurulara yönelik İl Değerlendirici Kurulu tarafından değerlendirme yapıldı. İl Değerlendirme Kurulu tarafından kurumsal kapasite alanında 4, eğitim öğretime erişimin artırılması alanında 5, akademik başarının artırılması alanında 10, sosyal faaliyetlerin artırılması alanında 19, sosyal faaliyetlere katılım ve başarının artırılması alanında 1 ve özgün çalışmalar ve projelere katılım alanında 20 proje başvurusu değerlendirildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu da “Tatil Kutum” projesi ile başvuruda bulundu. Yapılan değerlendirme sonucunda “Tatil Kutum” projesi akademik başarının artırılması alanında iyi örneklere seçildi. Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Müdürü Ercan Küçük yaptığı açıklamada “ Öğrencileri ile yaptığı “Tatil Kutum” çalışmasıyla Kasım ayında bizleri gururlandıran Okul öncesi Öğretmenimiz Nuray Töynük’e de çok  teşekkür ediyorum. Okul Müdürü olarak  okulumuzda çok kaliteli bir öğretmen grubuyla çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Eğitim sadece sınıflarda kitaplara bağlı yapılmamalıdır. Eğitimdeki değişim ve gelişime farklı fikir ve uygulamalarla yeni boyutlar kazandıracak hamleler yapmak gerekiyor. Kaliteli bir eğitim ordusuyla gittiğimiz bu yolda yeni fikirlerle ve uygulamalarla çığır açan öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Eğitimin her alanında Çerkezköy’de ve Tekirdağ ilimizde her şeyin en iyisini yaparak en önlerde olabilmenin çabası içinde olmak için gayret ediyoruz. Gösterdikleri özverili çalışmaları için bütün öğretmenlerime ve onlara desteğini esirgemeyen velilerimize  ve de minik öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10