Sivaslılardan birlik ve dayanışma yemeği

Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği önceki gün dernek binasında  'Birlik beraberlik ve dayanışma' yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte Çerkezköy Belediye Başkan Ya

Tekirdağ 10.12.2019 13:55:00 0
Sivaslılardan birlik ve dayanışma yemeği

Kahvaltıda konuşan Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı  Ahmet Yıldız, kahvaltıda yaptığı konuşmada kahvaltıya katılan herkese teşekkür ederek başladı ve şöyle devam etti, “Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi ve de yaşadığımız bu kente daha faydalı ve yararlı çalışmalar yapmamız açısından da önemli. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olmayı sürdürerek bu tür organizasyonları ve etkinliklerimiz devam edecek. Biz birlikte güçlüyüz ve bu gücümüzü de yaşadığımız sanayi kenti Çerkezköy’ün daha da gelişimine katkı sağlamak olacaktır” dedi.

 

HEMŞEHRİLERİMİZİ DERNEK ÇATISI ALTINDA YER ALMALARINI SAĞLIYORUZ

 

Başkan Ahmet Yıldız, “Tekirdağ Sivaslılar  Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak  İl genelindeki tüm Sivas kökenli hemşerilerimizi dernek çatısı altında yer almaları için çalışmalarımız hızla devam ediyor ve göreve geldiğimiz günden bu yana bun yönde de kayda değer bir yol kat ettik. Dernek yönetimi olarak Sivaslı hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olmaya da özen gösteriyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10