Kapaklıspor mağlubiyet ile tanıştı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftanın en önemli karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanda Çorluspor 1947'ye konuk oldu. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamaya

10.12.2019 15:23:00 0
Kapaklıspor mağlubiyet ile tanıştı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Kapaklıspor hafta sonunda Çorluspor 1947’ye mağlup oldu.

 

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Maça etkili başlayan taraf Çorlu 1947 olurken, Kapaklıspor ise zorlu deplasmanda kontra ataklarla gol aradı. Rakibin geliştirdiği ataklara karşı savunmada kalan sarı lacivertli takım, ilk yarıyı golsüz eşitlikle tamamladı. İkinci yarının 15 dakikasında iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koydu. Çorlu’nun baskılarına karşı Kapaklıspor, kontro ataklarla rakibine hücum denedi. İlk  devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devreden gol çıkmadı.

 

TEZCAN’DAN MÜKEMMEL GOL

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Kapaklıspor arzuladığı golü Tezcan ile buldu. Gelişen Kapaklıspor atağında konuk ekip serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen tecrübeli kaptan Tezcan mükemmel bir gole imza atarak takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte moral bulan konuk ekip Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip ise beraberlik golünü aradı. Ev sahibi ekip Çorluspor 1947 karşılaşmanın 70’inci dakikasında Tolga ile beraberlik sayısını buldu. Skorun eşitlenmesinin ardından karşılaşmada da heyecan arttı.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın sonlarına doğru taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip Çorluspor 1947 galibiyet golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Onur şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çorluspor 1947’yi karşılaşmada öne geçirdi. Kalan dakikalarda ise her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor 1947’nin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çorluspor 1947 bu galibiyet ile puanını 24 yaparak dördüncü sıradaki yerini korurken, lider Kapaklıspor ise aldığı mağlubiyet ile 28 puanda kalıp ikinci sıraya geriledi.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10