Süper ligde Kapaklı derbisi oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör ligde 13.hafta Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak. Haftaya lider durumda giren Kapaklı Sitespor evinde ikini sırada yer alan Kapaklıspor'u konuk edecek. Pazar günü Kap

13.12.2019 17:52:00 0
Süper ligde Kapaklı derbisi oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve yarışında heyecan sürerken, alt sıralardan da kurtulma mücadelesi tüm hızıyla sürüyor.

 

KAPAKLI’DA OYNANACAK

 

Haftanın maçı ise Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak. Geçtiğimiz hafta Çorlu deplasmanından mağlubiyetle dönerek bu sezon ilk yenilgisini alan Kapaklıspor liderliği kaptırdığı sezonun flaş takımı Kapaklı Sitespor ile karşı karşıya gelecek. Kapaklı derbisi ise Pazar günü saat 14.00’de Kapaklı Sahası’nda oynanacak.

 

“LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

 

Haftaya lider durumda giren Kapaklı Sitespor’da Başkan Ersan Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada “ Ligde yolumuza kayıpsız bir şekilde devam ediyoruz. Haftaya en yakın rakibimiz Kapaklıspor karşısında üç puan önde giriyoruz. Kapaklı derbisinde Kapaklıspor ile karşı karşıya geleceğiz. Centilmen bir şekilde geçmesini beklediğimiz karşılaşmada dostluk kazansın. Bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak için var gücümüzle oynayacağız. İki takım taraftarlarını da bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz “dedi.

 

KAPAKLISPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban “ Geçtiğimiz hafta Çorluspor 1947’ye şansız bir şekilde mağlup olarak bu sezon ilk puan kaybımızı yaşadık. Bu hafta ise sezonun flaş takımı ilçe temsilcimiz Kapaklı Sitespor ile karşı karşıya geleceğiz. Zorluk derecesi yüksek olan karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp tekrar liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz. Karşılaşma öncesi iki takımı da başarılar diliyorum. Tüm taraftarları Pazar günü kapaklı sahasında oynanacak futbol şölenine davet ediyorum” dedi.

 

ÇORLUSPOR ŞARKÖY DEPLASMANINDA

 

27 puanla üçüncü sırada bulunan Marmarareğlisi Belediyespor ise alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorlu Kültürspor’a konuk olacak. Pazar günü General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.Geçtiğimiz hafta Kapaklıspor’u mağlup ederek moral bulan Çorluspor 1947 deplasmanda Şarköy Sahası’nda Şarköyspor’a konuk olacak. Karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak.

 

ZORLU MAÇLAR VAR

 

23 puanla beşinci sırada yer alan 100.Yılspor ise orta sıralarda yer alan Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacak. Malkara Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Vakıflar Güvenspor’un bay geçtiği haftada Saray Belediyespor ise haftayı ligden çekilen Ahimehmet Gençlikspor karşısında 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak. Dört puanla ligin dibinde yer alan 1461 Karadenizspor ise evinde 5 puanı bulunan Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma ise 13 Kasım Sahası’nda saat 15.00’de oynanacak.Ligde 14 puanlı Muratlı Belediyespor ise 16 puanı bulunan Ergenegücü Ulaşspor’u Muratlı Sahası’nda ağırlayacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise 14.00’de başlayacak.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10