Güzel: 6 sporcumuz madalya kazandı

 Bu yıl Silivri'de 2'incisi düzenlenen 2. Silivri Şehitleri Taekwondo turnuvasına  Çerkezköy Güzel Spor Kulübü 9 sporcu ile katıldı.Turnuvada 6 sporcu kilolarında birinciliği elde ederek altın

17.12.2019 17:47:00 0
 Güzel: 6 sporcumuz madalya kazandı

300 SPORCU ARASINDAN DERECE YAPTILAR

 

Turnuva ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Güzel Spor Kulübü’nün Milli Antrenörü Bilal Güzel Turnuvaya bu yıl 30’a yakın kulübün 300 sporcu ile katıldığını belirtti. Güzel, “Bu yıl Silivri Kapalı Spor Salonu’nda 2. düzenlenen   ve 14 Aralık tarihinde gerçekleşen 2. Silivri Şehitleri Taekwondo Turnuvasına  çeşitli il ve ilçelerden 30 kulüp 300 sporcu ile katıldı. Çerkezköy Güzel Spor Kulübü olarak biz  9 sporcu ile katıldık. 6 sporcumuz kilolarında başarılı olarak birinciliği elde etti ve madalya kazandılar. 3 sporcumuz ise derece yapamadı.Oldukça heyecanlı ve zevkli geçen maçlara Silivri halkı büyük ilgi gösterdi” dedi.

 

TURNUVA 3 KATEGORİDE YAPILDI

 

Bilal Güzel Turnuvanın 3 kategoride yapıldığını da belirterek, “2. Silivri Şehitleri Taekwondo Turnuvası Aziz şehitlerimiz anısına düzenlenen bir turnuva  olması nedeniylede bu turnuvaya vatandaşlar ayrı bir ilgi gösterdi. Turnuva müsabakaları :Minikler, Gençler  ve Büyükler olmak üzere üç kategoride yapıldı. Biz gençler ve Büyükler kategorilerine katıldık. 9 Sporcu ile katıldığımız bu turnuvada 6 sporcumuz kilolarında birinci gelerek başarılı oldu. 3 sporcumuzda derece yapamadı”diye konuştu. Büyüklerde derece yapan sporcularımız, 67 kiloda Kübra Kepenek,46 kiloda Senanur Kepenek,62 kiloda Merve kepenek,+73 kiloda Ayca Malhun Akbabaöz, 58 kiloda Tamer Durak.Gençler Kategorisinde de 46 kiloda Senanur Kepenek,63 kiloda Gülsum Ülgey.Senanur hem gençlerde hem de büyükler kategorisinde mücadele veren sporcumuz”dedi.  Güzel, Bu turnuvaların Türkiye ve Avrupa şampiyonaları içinde iyi bir eğitim ve iyi bir sınav ve de sporcuların eksikliklerini gidermeleri bakımından güzel bir fırsat olduğunu ve normal çalışmalar dışında bölgede düzenlenen tün turnuva müsabakalarına katıldıklarını ve sporcuların tecrübe kazanması bakımından da bu turnuvaların çok önemli olduğunu söyledi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10