Kimsesizlere yılbaşı eğlencesi düzenlediler 

Trakya Bakım Merkezinde kalan kimsesizler için İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından yılbaşı eğlencesi düzenlendi.

Çerkezköy 19.12.2019 16:19:00 0
Kimsesizlere yılbaşı eğlencesi düzenlediler 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette Trakya Bakım Merkezi’nde kalan tüm kimsesizleri ve hasta olanları da kaldıkları odalarında ziyaret ederek hatır sordular. Trakya Bakım Merkezi’nde kalan genç yaşlı demeden her biri ile ayrı ayrı yakından ilgilenen ve sıkıntılarının giderilmesi konularında yardımcı olacaklarını belirten iyi partililerin sıcak ilgisi kimsesizleri mutlu etti.

 

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve partililer daha sonra getirdikleri yılbaşı pastasını Trakya Bakım Merkezi sakinleri ile alkışlarla birlikte kestiler. Pasta kesiminin ardından kısa bir konuşma yapan Erseçkin, “Öncelikle bizler bu gün misafir ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz.  Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizlerin sıkıntılarının çözümü konusunda da bizler üzerimize düşeni yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

 

BİRKLİKTE EĞLENDİLER

 

Erseçkin’in konuşmasının ardından Trakya Bakım merkezi sakinleri müzik eşliğinde yaşlısı genci ve engelliler partililerle birlikte halaylar çektiler, Trakya havaları oynadılar. Kendilerine yılbaşı eğlencesi düzenleyerek gönüllerince eğlenmelerini sağlayan, güzel ve keyifli bir gün geçirmelerini sağlayan partililere teşekkür ettiler.  Erseçkin’de birlikte eğlenmekten onları mutlu etmekten son derece mutlu olduklarını ifade etti.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10