Soydan: Tek gayemiz minik ayaklar üşümesin

Çerkezköylü hayırsever Yılmaz Soydan'ın 'Bir Çocuk Sevindir' yardım kampanyasında, öğrencilerin kışlık kıyafet ihtiyaçlarını gidermesi için toplanan kıyafetler ilgili müd

Çerkezköy 22.12.2019 14:37:00 0
 Soydan: Tek gayemiz minik ayaklar üşümesin

Çerkezköylü hayırsever Yılmaz Soydan Mardin’deki ve Çerkezköy’deki ilkokul öğrencileri için başlattığı yardım kampanyası aralıksız devam ediyor.

 

MARDİN ORTAKÖY İLKOKULUNA 40 ÇİFT BOT GÖNDERİLDİ

 

Çerkezköylü hayırsever Yılmaz Soydan yaklaşık üç yıl önce ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı ‘Bir çocuk sevindir’ kampanyasını aralıksız olarak sürdürdüğünü ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösterdiğini kaydetti. Soydan “ İhtiyaç sahibi çocuklarımıza yardım elini uzatmayı bir insanlık görevi olarak görüyorum. Bu nedenle de üç yıl önce ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız ‘Bir Çocuk Sevindir’ kampanyamız devam ediyor.  Kampanya çerçevesinde Mardin Ortaköy İlkokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilerin kışlık bot ihtiyaçlarını karşıladık. Okul öğretmenleri ve öğrenciler  bu yardım için gerek şahsıma gerek kampanyaya katı sağlayan iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

 

Soydan, Çerkezköy’deki ihtiyaç sahibi öğrenciler içinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bot teslim ettiğini belirterek, “Mardin Ortaköy İlkokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderdiğim botların dışında da 40 çift bot Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze de 9 çift bot teslim ettik. Tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 11 aileye de 11 çift bot yardımı gerçekleştirdik. Kampanyamıza İstanbul’dan bir ayakkabı imalatçısı da destekte bulunarak ihtiyaç sahibi 15 ailemize bot tedarik etti. Toplamda120 sayısına ulaştık. Kampanyama destek vererek katkı sağlayan ve bu yöndeki çalışmalarımda her zaman şahsıma destekte bulunan iş adamlarımıza duyarlı yardımseverlerimize çok teşekkür ediyorum ve her birinden Allah razı olsun” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10