Trakya Şanlıurfalılar Derneği Çorlu'da açıldı

Çorlu'da  Trakya Şanlıurfalılar Derneği'nin açılış töreni gerçekleşti. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte, katılımcılara Şanlıurfa kültürünün önemli gÃ

Çorlu 22.12.2019 14:41:00 0
Trakya Şanlıurfalılar Derneği Çorlu

Açılış töreninde, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve çok sayıda Şanlıurfa ve ilçelerinden çok sayıda vatandaş yer aldı.

HAYIRLI OLSUN

Programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Hemşeri dernekleri, kuruldukları kentlere kültürel anlamda büyük zenginlikler katar. Aynı şekilde hemşeriler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlar. Bu anlamda yerel yönetim olarak, bizler de hemşeri derneklerine önem veriyoruz. Tekirdağ, Türkiye’nin her yerinden göç alan, günden güne büyüyen, kozmopolit bir yapıya sahip. Biz de bu yüzden fiziki ve beşeri büyümeyi göz önünde bulundurarak yatırımlarımızı şekillendiriyoruz.Sivil toplum kuruluşları ile koordineli bir şekilde çalışmayı, Tekirdağ’ın gelişmesi ve büyümesi anlamında önemli görüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle açılışını gerçekleştireceğimiz Trakya Şanlıurfalılar Derneği’nin kentimize ve kentimizde yaşayan tüm Şanlıurfalı kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  Yapılan açılış konuşmalarının ardından Şanlıurfalılar Derneği’nin açılışı, protokol üyeleri tarafından kurdele kesilmesi ile son buldu.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10