Pazarcılar derneği 4 Ocak'ta kongreye gidecek

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkan Yardımcısı Kasım Korkmaz yaptığı açıklamada derneğin 4 Ocak 2020'de 8.olağan genel kongresini yapacağını kaydetti. Korkmaz, kongrede seçimlere tek aday

Çerkezköy 22.12.2019 16:07:00 0
Pazarcılar derneği 4 Ocak

YENİ DÖNEMDE FARKINDALIK YARATACAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

 

4 Ocakta Yapılacak 8. Olağan Kongrede başkanlığa aday olduğunu açıklayan Dernek Başkan Yardımcısı Kasım Korkmaz, “ Mevcut Dernek başkanımız Hasan Terzi 4 Ocak 2020 tarihinde yapılacak olan kongrede aday olmayacak. Dört dönemdir dernek yönetim kurulunda görev almaktayım. Bu süre içerisinde de başkan yardımcılığı görevinde bulundum ve şu anda da bulunmaktayım.  Yapılacak kongrede başkanlığa adaylığımı açıkladım. Seçimlere tek aday ve tek liste ile gireceğim. Dernek üyelerimizin de bu yönde tam destek veriyorlar. Derneğimizin 146 üyesi bulunmaktadır. Kongreye tüm üyelerimiz katılım sağlayacak” dedi.

 

“GEREKLİ KATKIYI SAĞLIYORUZ”

 

Korkmaz” Yeni dönemde yönetim kurulumuzla farklı ve farkındalık  yaratacak  bir çalışma içerisinde  bulunacağız. Yapacağımız çalışmalar öncesinde de üyelerimizin görüş ve önerilerini alacağız ve öncelikli olanlardan çalışmalarımıza hız vereceğiz. Yapacağımız çalışmaları ile pazarcı esnafımızın sorunlarının çözümüne katkı sağlayacağız. Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay sorunlarımızın giderilmesi için gereken katkıyı sağlıyor ve kendisinden yeni dönemde biraz daha katkı sağlaması için taleplerde bulunacağız. 4 Ocak 2020 tarihinde yapacağımız 8’inci olağan kongremize Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı da davet edeceğiz”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10