Gülsin Onay piyano günlerinde Zoran Imsirovic rüzgarı esti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Dünya'nın farklı coğrafyalarından 20 sanatçıya ev sahipliği yapan Gülsin Onay Piyano Günleri, 22 Aralık'ta gerçekleşen açılış kons

Tekirdağ 24.12.2019 13:11:00 0
Gülsin Onay piyano günlerinde Zoran Imsirovic rüzgarı esti

Süleymanpaşa ilçesindeki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

 

Münih'te yaşayan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Imsirovic, konserinde liszt ve Schubert'in eserlerini seslendirdi. Tekirdağlı sanatseverlerin hayranlığını kazanan Zoran Imsirovic konser sonrasında dakikalarca ayakta alkışlandı. Konserin ardından Zoran Imsirovic'e çiçek takdim eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Imsirovic gibi önemli bir sanatçıyı Tekirdağ'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Tekirdağ, gün geçtikçe kültür ve sanatın önemli duraklarından biri haline gelecek. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı bu amaçla sürdürüyoruz," dedi. 25 Aralık'ta son bulacak olan Gülsin Onay Piyano Günleri, o tarihe kadar aralarında piyanist Berkay Özkan, Birsen Ulucan, Gökhan Aybulus, Erkin Onay ve Çağ Erçağ gibi önemli müziyenleri Tekirdağlılarla buluşturacak.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10