Elde edilen geliri Atatürk evine bağışladılar

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çorlu Şubesi üyelerinin kendi emekleriyle yaptıkları el sanatları ürünlerinin satışa sunulmasıyla elde edilen gelir, yapımı devam etmekte olan Atatürk Evi'ne bağı

Çorlu 24.12.2019 13:16:00 0
Elde edilen geliri Atatürk evine bağışladılar

Çorlu Belediyesi’nin ve Çorlu halkının hem maddi hem de manevi destekleriyle yapımına başlanan ve hızlı bir şekilde yükselen Atatürk Evi için Çorlulu vatandaşlardan destek gelmeye devam ediyor. Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çorlu Şubesi Başkanı Canan Naciye Yurdseven, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u makamında ziyaret ederek Atatürk Evi için düzenlenen bağış kampanyasına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

 

DESTEKTE BULUNDULAR

 

Üç ay süresince Çorlu Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Ayşegül Kahraman’dan el sanatları dersi alan TSD Çorlu Şubesi üyeleri kursta öğrendikleri teknikler ve bilgiler dâhilinde birbirinden güzel el emeği göz nuru eserler meydana getirdi. Atatürk temasıyla hazırlanan ve satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelir Atatürk’ün hatıralarını yaşatmak amacıyla yapımına başlanan Atatürk Evi’ne bağışlandı. TSD Çorlu Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Orion Alışveriş Merkezi’nde stant açarak satışa sunduğu ürünlerden elde ettiği 1.040 TL’nin tamamını Atatürk Evi’ne bağışladı. Atatürk Evi’ne maddi ve manevi destek olmak amacıyla hayata geçirilen birbirinden değerli el emeği ürünler vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. TSD Çorlu Şubesi üyelerine ürünlerin hayata geçirilmesinde Demirel Süs, Sezai Güler, Sagra Special Çikolata, TRT Reklam Tabela, Havuzlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Sibelato El Emeği firmaları katkıda bulundu.

 

‘EL ELE VEREREK ATATÜRK EVİ’MİZİ İNŞA EDECEĞİZ’

 

Atatürk Evi’ne destek olmak amacıyla yapılan bağış dolayısıyla çok mutlu olduğunu ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Atatürk Evi projemize halkımızdan gelen güzel tepkiler bizleri çok mutlu etti. Tarihimize ve değerlerimize hep birlikte sahip çıktığımız için tüm halkımıza ve Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’ne bir kez daha teşekkür ediyorum. Her zaman en büyük engel sevgisizliktir dedik. Sakatlar Derneği üyelerimiz kalplerinde ne büyük bir sevgi taşıdıklarını bir kez daha gösterdiler. El ele vererek Atatürk Evi’mizi hep birlikte inşa edeceğiz, Ata’mızın hatıralarını nesilden nesile yaşatacağız. Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi üyelerinin her birine tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10