Belediye engelleri sporla aşacak

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ve Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret ederek, Ã??

25.12.2019 16:47:00 0
Belediye engelleri sporla aşacak

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, kulüp yöneticileri Beytullah Coşkun ve Ahmet Sarı ile birlikte ilk olarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti.

 

“SPOR YAPMALARINA İMKAN SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

 

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü yönetimi, burada Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetimi tarafından karşılandı. Amaçlarının kentimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın aktif olarak spor yapmalarına imkan sağlamak olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, “Biz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde sizlerle istişare ederek belirleyeceğimiz spor dallarında engelli vatandaşlarımız için branşlar açmak istiyoruz” dedi.   

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, kulüp yöneticileri Beytullah Coşkun ve Ahmet Sarı’ya teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı

Gülnur Kocaçınar, “Çok anlamlı bir proje olacağına inanıyorum. Bu konuda üyelerimiz ile tek tek irtibata geçip, kimlerin hangi spor alanlarında başarılı olabileceklerini tespit edip, ona göre Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü bünyesinde branşlar açılmasını talep edebiliriz. Sizleri bu anlamlı çalışmanızdan dolayı tebrik ediyorum. Bu vesile ile bugüne kadar bizlerden hiçbir desteğini esiremeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   

 

KULÜBÜMÜZ 9 FARKLI BRANŞTA FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

 Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz ve yönetimi daha sonra Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti. Yılmaz ve yönetimi burada dernek başkanı Koray Malkoç ve yönetimi tarafından karşılandı. Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün aktif olarak 9 farklı branşta sportif faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydeden Şahin Yılmaz, “Kulübümüz bünyesinde kentimizdeki engelli vatandaşlarımız için de branşlar açmak istiyoruz. Bunun için sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istedik” açıklamasında bulundu.

 

BİRÇOK LİSANSLI SPORCUMUZ VAR

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Koray Malkoç, “Derneğimiz bünyesinde birçok lisanslı sporcumuz var. Bu arkadaşlarımızın aktif olarak spor yapma imkanı bulacak olmaları bizleri çok mutlu etti. Bu vesile ile bu anlamlı çalışmalarınızdan dolayı Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü yönetimimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10